masaj 1 Napisano Octobar 18, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu,od juce posle visesatnog vozenja motora isti ugasen na kljuc posle 15 minuta nece da upali ni na dugme(vergla ali nece da upali) ni na kurblu.Stavljena nova orginalna svecica ali isto. Provjerom utvrdjeno da ne baca struju na svecicu.Da li je problem cdi ili mozda bombina ?Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 19, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam neki skuter od 50 kubika, rastavio sam ga celog zbog varnice i ukapirao tek da copava (imao je) nije sklopljena do kraja. Tada sam ukapirao da kod njih copava ima prekidac koji prekida varnicu, nisam to znao, znam da kod motora obicno ili ne vergla ili se ugasi kada ubacis u brzinu, pa eto proveri taj prekidac prvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...