biker_bgd 3 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dajte predloge koji alarm ugraditi, kod koga i po mogucstvu , koja cena? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je neki clan reklamirao i mislim da radi sa SPYBALL alarmima (navodno No 1 u Italiji), za clanove foruma bese 20%popusta...mislim da je u pitanju SPECTRA...proceprkaj po forumu i naci ces ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.impuls.co.yu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam godinama PATROL LINE, radi besprekorno, mislim da je kostao oko 100 Eura. Kontakt telefon 011/2446216. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preko BJB dobio alarm iz Maccina security firme, prezadovoljan sam... www.macchina.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan A opcija - blokator diska + alarm ? XENA http://www.motooprema.co.yu/oprema/oprema.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker_bgd 3 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Korisniku spectra sam pokusao da posaljem PP, ali ne moze jer mu je puno sanduce Zvacu sutra direktno da pitam koliko kosta SPYBALL MODEL AB6567, a i za ove koje ste preporucili...u svakom slucaju moram nesto da uzmem...uhvatio me neki neizdrz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...