djole majstor 12 Napisano Octobar 15, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari !!! Interesuje me kakva su vasa iskustva sa Yamahom R1 ili Kawasakiem Ninjom ZX10R mane prednosti, odrzavanje, potrosnja, kako idu, koji se bolje pokazao. Posto planiram da kupi jedna od ova dva navedena motora. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Octobar 31, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nije vozio ova dva R-motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 31, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zar je to uopšte bitno? Uzimaš 15 godina star sportski motocikl, koji bi po svoj prilici da može, napisao roman o svom životu i priključenijima. 100% su SVI maltretirani i gledaj da uzmeš tehnički bolji...a ne kako se zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Octobar 31, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan zato je bolje sto je izabrao litru ovi od 600 i 750 sve teze podnose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Novembar 20, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa vama tako i ja mislim koji je u bolje stanju, samo cisto me interesovalo koji je povozniji koji je zastupljeniji na nasim putevima.... A sto se tice kubikaze vozio sam zx9r pa reko realnije je uzeti 10ku ili r1 nego neki od 600 ili 750 kubika. Opet moje misljenje... U svakom slucaju hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Novembar 20, 2020 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki bolje trpi maltretiranje... znači da bi trebao biti u boljem stanju.... ali obzirom da pričamo o motorima koji uskoro polaze u vojsku biraj da je primerak sa što je moguće manje kilometara (pravih) i po mogućstvu u što bližem stanju fabričkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 849 Napisano Novembar 20, 2020 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Узми и К5 у разматрање. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Novembar 21, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Možda i pre nego pomenuta dva....ali isto pravilo važi. Džaba mu nalepnice kad mu duša u (flaš) Yosimuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Novembar 24, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu za k5 ova dva mi se bas svidjaju, koji bude u boljem stanju taj se uzima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno slab izbor po oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...