Jump to content

Moto Zajednica

Gpz900R - povratak Ninje!

Recommended Posts

• Marko, 250 postova
  • Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak

Postoji izreka da motor čini gomila sitnih detalja.  To je ono što ostavlja utisak kad čovek priđe.
E sad kad je mehanika sređena, ovakav model zaslužuje jedan nov stainless steel izduv sa sve granama, namenski za taj model...Jedno dobro farbanje sa sve linijama, po mogućstvu dvobojno kao i fabričke šeme, veliki motori izgledaju bezveze jednobojno. Taman zanimacija preko zime :sampion:

PS. Ima povoljnih brusilica u Lidlu da se taj kofer odstrani zajedno sa nosačem zauvek :D

Promenio član markovisacki
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 3
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2558 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Planovi za dalje...

Sad kad se vratim sa mora trebalo bi da uradim upgrade kočnica. Prvo sam mislio da stavim brembo,ali i za obicne i za radijalne kandze mi trebaju adapteri. Nesto nemam poverenja da to sam pravim pa sam kao alternativu nasao da pasuju Tokicosi sa šest klipova. Ipak,poslušavši savete na tu temu odlučio sam da stavim Nissin kandze i pancirna creva. Ta bi trebalo da skupim sve u narednim danima.

Onda je na redu izduv. Premišljao sam se oko kompletnog Akrapoviča od zrx-a i dok sam ja većao hoću li ili ne,prodalo se. Namenski izduvi za gpz900r uopšte nisu naivni sa cenom,tako da ću verovatno prepraviti neke grane od zrx-a.

U medjuvremenu moram zakrpiti ovo sto sam polomio u Višegradu kad sam se prevrnuo i da ga okrečim u neke lepe boje. Ebony (Black) with Pearl Cosmic Gray je originalan za A5. Rezervoar je i onako za farbanje,pa kad vec farbam to ofarbaću i ostatak.

Kofernjacu bi rado izbacio,ali ja sa Ninjom i putujem pa mi dobro dodje. Da ne kazem i da mi je malo,ali za sada izbegavam da stavim bocne kofere. Imam i nosace i kofere,ali mi ono... Kad idem sa ženom nema mi druge. Jedino da nabavim neki lepši nosač za zadnji kofer.

Još da napomenem da bi ovo sve bilo odavno uradjeno,ali prioriteti su jedno,a želje drugo. Spremiti maturanta za prijemni na željeni fakultet nije ni malo lako ni jeftino. Ipak,uspeli smo tako da je sad sve mnogo lakše i opuštenije.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1287 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Vise pita sam prelistavao ovu temu i stvarno je lepa prica. Pogotovo sto je motor i dalje u porodici. Vecina prepravi nesto, zasiti se i proda. Bice to lep motorin kad se ofarba. Sto se tice bocnih oklopa, ne bih ni stavljao ralicu samo lepe grane, mozda je jeftinije i napraviti. A deluje kao da ni nema mesta za njih da bas dodju do izrazaja. Uradio bih lepu zastitu hladnjaka na cnc, da bas dodje do izrazaja. 

• Podržavam 1

• Drug član, 1287 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1
On 9. 8. 2025. at 22:23, markovisacki je napisao:

image.thumb.jpeg.2578805d030fce00064e2562168efc84.jpeg

Ovo mi je lepo, al bih ja tu stavio malo glomazniji auspuh, ripa remus revolution, nesto iz tog vremena. Masivan zadnji kraj mora biti i masivan aspuh. I naravno nikako kracenje nosaca tablice, sve fabrikana da bude 😍

• Podržavam 1

• motoras, 2558 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Pozdrav za kolegu koji mi se danas javio u Visegradu. Zao mi je sto nismo malo vise procaskali ali vec smo bili spakovani za voznju ,a tempatura za kuvanje.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja