GSsovac 0 Napisano Avgust 24, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4gs-a, mesec dana, 13000km, srbija-bugarska-turska-iran-turska-grčka-makedonija-srbija http://picasaweb.google.com/GSsovac/Persija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Avgust 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! A putopis za znatiželjne? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa tura, ali napisite nesto vise o sebi i samom putovanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Tura je SUPER, fotografije odlicne................a gde je tekst ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan a koliko je gorivo u Iranu? salim se, extra tura, steta sto nema nekog texta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Tooo, majstori. Kako ste prošli sa carnetom, koliko je na kraju u Srbiji jer sam čuo razne informacije !? Neki likovi sa www.motori.hr su uspjeli ući bez carneta u Iran, samo su platili nešto manje od 200 € za privremeni uvoz motora !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Свака част момци!Ово је сан за много нас. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 25, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Balsa !!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Balsa !!! :) sta bravo, a sto Svaba zamalo zbog njega da ostane bez guma jer je ovaj kupio sve bridgestonke u radulovicu zbog tog puta! Zamalo mi na Alpe da ne odemo zbog Balsine pisljive Persije ;D Balsa,znam da si prezauzet ali daj bar plati nekog da napise putopis :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Balsa !!! :) sta bravo, a sto Svaba zamalo zbog njega da ostane bez guma jer je ovaj kupio sve bridgestonke u radulovicu zbog tog puta! Zamalo mi na Alpe da ne odemo zbog Balsine pisljive Persije ;D Balsa,znam da si prezauzet ali daj bar plati nekog da napise putopis :-* nemoj tako, kad se vratio nazad nije bilo guma ni za njega ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Balsa !!! :) sta bravo, a sto Svaba zamalo zbog njega da ostane bez guma jer je ovaj kupio sve bridgestonke u radulovicu zbog tog puta! Zamalo mi na Alpe da ne odemo zbog Balsine pisljive Persije ;D Balsa,znam da si prezauzet ali daj bar plati nekog da napise putopis :-* Ma šta putopis, neka plati nekoga da putuje umjesto njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Para vrti gdje burgija neće ;D Fotke su wow, kao i predjeli uostalom, ali bez teksta i impresije autora, ostao sam uskraćen za tu dimenziju. Volio bih pročitati nešto na ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Avgust 28, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su wow!!! Jos da ima malo teksta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su wow!!! Jos da ima malo teksta... paaa....onda ne bi bio putoslik ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Tura je očigledno vrh.Slike su odlične.U ovoj priči eksperimentisati sa tekstom bilo bi suvišno.Slike govore sve.Baš sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Ovo je po principu "jedna slika govori vise nego hiljadu reci". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GSsovac 0 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tooo, majstori. Kako ste prošli sa carnetom, koliko je na kraju u Srbiji jer sam čuo razne informacije !? Neki likovi sa www.motori.hr su uspjeli ući bez carneta u Iran, samo su platili nešto manje od 200 € za privremeni uvoz motora !? Za izdavanje karneta obezbedjuje se garancija u vidu depozita koji korisnik karneta mora da položi (u iznosu od 70% od vrednosti vozila), a koji se vraća korisniku po povratku s putovanja. A to bez karneta, svi bi tako da može, pokušavali su mnogi i neće pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan A to bez karneta, svi bi tako da može, pokušavali su mnogi i neće Ponekad to uspijeva, ja znam dvoje koji su usli u Iran bez karneta, ali to ne znaci da ce uspijeti svima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Jesu Turci napravili put sa 4 trake do granice sa Iranom jer prije tri godine mi je lik na gradilištu baš tog puta rekao da za dve godine moraju da dođu do Irana ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...