Niko 1396 Napisano Octobar 20, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Sutradan prebrojavanje je bilo tek oko 11 pa se spremismo i Timur nas odvede kod drugara pored baščaršije gde nam je rezervisao parking dok smo u obilasku. Prošetasmo nekoliko puta čaršijom pokupovasmo suvenire i naravno obradovasmo želuce sa sarajevskim burekom i potom ćevapima. Pošto sam ja morao nešto ranije da krenem prema Beogradu zbog posla, pozdravio sam se sa ostalima, okrenuo krug oko Sarajeva i preko Romanije na posao. Ostatak ekipe je posle par sati krenuo put Valjeva. Kažu ako nisi probao burek kao da u Sarajevu nisi bio, pa hajd za predjelo po parče ispod sača, ukusnije od ćevapa. Mala mi ova igračka uf. Al zato ovo tamanica, jbg. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Octobar 20, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Shared album - Ljuba N. - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Octobar 21, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan I da finiširam ovaj putopis. Bosna je zaista lepa zemlja i tri dana u njoj je dovoljno da se napune baterije, oči lepotom i otkrije uvek nešto novo, kako u sebi tako i oko sebe. I svaki put kada put ponese na zapad ova zemlja će uvek biti usputno mesto gde ću svraćati, makar i na jedno noćenje ako ne i više, i otkrivati nešto novo, ali kako za kratki tako i za duži djir ovde nema Bosne širom sveta. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Octobar 21, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Shared album - Ljuba N. - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Octobar 21, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.10.2020. at 10:56, Niko je napisao: Shared album - Ljuba N. - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Evo i kratkog videa do Višegrada Shared album - Ljuba N. - Google Photos Od kako čitam putopise čini mi se prvi video sa dobrom muzikom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Octobar 21, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam film ceo od nesto preko 2 sata podelio u serije i delio iz svog albuma, yutub mi ovo nikad dozvolio ne bi sa ovom tematskom muzikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pet!!!Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Octobar 23, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.10.2020. at 22:35, Niko je napisao: Zato sam film ceo od nesto preko 2 sata podelio u serije i delio iz svog albuma, yutub mi ovo nikad dozvolio ne bi sa ovom tematskom muzikom. Hvala matori zbog toga, baš se nauživah i raspevah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3311 Napisano Octobar 23, 2020 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste totalno drugaciji dozivljaj sa ovakvom muzickom pozadinom. Svaka cast Niko na video snimcima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Octobar 23, 2020 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, sjajno si nam rečju i slikom preneo utiske sa vožnje.I muzika je odlična, čini mi se da sam u nekim klipovima čuo Mostar Sevdah Reunion? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Octobar 23, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, DraganNS je napisao: Hvala ti, sjajno si nam rečju i slikom preneo utiske sa vožnje.I muzika je odlična, čini mi se da sam u nekim klipovima čuo Mostar Sevdah Reunion? Da da i to dve numere,mada svaka je u vezi sa temom,a išlo se u režiju dotle da su i neke scene poklopile se sa stihovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Octobar 23, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mostar sevdah reunion je bija tamo kad je Mostar bija tema.Pisma je ona o Bibi i njenim ljubavima jadima, Čudna jada od Mostara grada..... odlična obrada.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Octobar 24, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju takodje je mostar sevdah samo jedna strofa, u Sarajevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Octobar 26, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan SUPER putopis , meni omiljene zemlje! Samo bi bilo lepo od tebe da stavis cene nekih smestaja, hrane, ulaznica u muzeje koje ste obisli. tako bi svi mogli da predvide budzet za slicnun ili istu turu, a ne da nosim sve pare iz kuce pa da vracam kusur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Octobar 27, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, miskomi je napisao: SUPER putopis , meni omiljene zemlje! Samo bi bilo lepo od tebe da stavis cene nekih smestaja, hrane, ulaznica u muzeje koje ste obisli. tako bi svi mogli da predvide budzet za slicnun ili istu turu, a ne da nosim sve pare iz kuce pa da vracam kusur Da, u pravu si, mada sam i pomenuo kroz putopis neke cene ali evo rezimiraću. Smeštaj je bio u proseku po 10e/noćenje, manje-više, ali tu negde. Bunker u Konjicu je cena ulaznice 10e. Ručak u restoranima je oko 1000 din/komplet. Ulaz na Kravica vodopade je bio 5e po osobi i kod Brajlovića mezetluk je bio 20e po osobi ali ono je malo drugačije od standardnih postavki i pola dana se boravilo. Gorivo je 120din./l. Ostale posete se ne naplaćuju. 850km oko 4-5000 gorivo. Znači ova tura može komotno da se prodje sa nekih 100-150e. Ne treba nikada ići sa ovom cifrom, ni na koji put, bolje uvek pedesetak evra makar kući vratiti, to su one pare koje se sklone za nedaj Bože slučaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Octobar 27, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da, u pravu si, mada sam i pomenuo kroz putopis neke cene ali evo rezimiraću. Smeštaj je bio u proseku po 10e/noćenje, manje-više, ali tu negde. Bunker u Konjicu je cena ulaznice 10e. Ručak u restoranima je oko 1000 din/komplet. Ulaz na Kravica vodopade je bio 5e po osobi i kod Brajlovića mezetluk je bio 20e po osobi ali ono je malo drugačije od standardnih postavki i pola dana se boravilo. Gorivo je 120din./l. Ostale posete se ne naplaćuju. 850km oko 4-5000 gorivo. Znači ova tura može komotno da se prodje sa nekih 100-150e., to kralju !Послато са SM-G955F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3633 Napisano Januar 1, 2021 Drug član, 312 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... Komšije iz VA, stvarno ste vrh... Delim mišljenje sa @el classico Sve pet!!! Prosto je neverovatno koliko smo se u istim terminima nalazili blizu, a da se nismo sreli....Iu Bosni a i kada ste išli u Albaniju. Ja sam išao do Ulcinja ... Biće prilike, nadam se, verujem... SREĆNOOO 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Tumbe je napisao: Bravo... Komšije iz VA, stvarno ste vrh... Delim mišljenje sa @el classico Sve pet!!! Prosto je neverovatno koliko smo se u istim terminima nalazili blizu, a da se nismo sreli....Iu Bosni a i kada ste išli u Albaniju. Ja sam išao do Ulcinja ... Biće prilike, nadam se, verujem... Hvala komšo,naravno da će biti prilike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 399 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 1463 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Bosno moja jabuko u cvetu.... Super provod, fotke za razglednicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis , imam tu cast i privilegiju da imam par prijatelja Bosanaca i mogu vam reci da na citavom svetu nema parceta zemlje kao sto je Bosna 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan PotvrđujemPoslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Avgust 16, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine nezaobilazna Bosna,malo drugačije i malo detaljnije,ali mnogo lepše. Da vas ne bih smarao sa putopisom(ako vam se svide epizode,rado cu ih pretočiti u teksta nadam se da hoće jer prethodni putopis je bio pozitivno ocenjen) ubacujem ovde epizode kako ih budem objavljivao, nadam se da ce biti ok za gledanje amaterski srezano i uklopljeno,a opet monologom potpomognuto da bih se znalo kude kamo i gde smo, samo nije puno muzicki potkovano kao prethodni jer mora se pazi na autorska prava zarad monetizacije. Prve tri epizode idu a uskoro i naredne, u montaži su. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 17, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Temeljito, sadržajno, budi želju, BRAVO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Avgust 19, 2021 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan, da je naša muzika bilo bi top. Hvala uživah i ovako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...