nikvuksa 1688 Napisano Octobar 7, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas u ime kolege @prezime ime sa foruma koji nema dovoljan broj postova. Motor je već oglasio u Moto Berzi, ali evo da okačimo i oglas, možda će nekome privući pažnju. Nadam se da adminima ne smeta post, jer iako kolega nema dovoljan broj postova, motor je promenio pre njega 3 vlasnika sa foruma, a između ostalog bio je i u mom vlasništvu od novembra 2016. do marta 2018. godine. Moje servise i moj oglas takođe od ranije možete pronaći na forumu, a ako nekoga bude interesovalo, postaviću i ja, nije problem. Drugari, Doslo je vreme da se rastajem od moje foteljice, AA 500. Kod mene je od maja prosle godine, a pre toga su u njoj uzivali@macak213 od koga sam je ja kupio i @nikvuksa koji je pre toga krstario sa njom. Odrzavanje je vec duze vremena standardno povereno doktoru Daretu@Satelis. Razlog prodaje je to sto sam resio da probam motor sa menjacem i sa nesto vise snage jer sam definitivno shvatio da me voznja po gradu zamara i plasi, te da je otvoreni put pravo mesto za uzivanje na dva tocka. Napisacu ovde ukratko sta je radjeno na motoru od kada je kod mene, a i sta znam da je radio @macak213. - kupljen 10 maja 2019 kilometraža 60800 - stavljena nova prednja guma Michelin city grip 10.maja 2019 kilometraza 60.800 - stavljen novi akumulator 25 juna 2019 kilometraza 61000 - stavljena nova zadnja guma Michelin City grip 10 oktobra 2019 kilometraza 61750 - maglenke 12 oktobar 2019 - uradjen mali servis (ulje i filter) 13.3.2020., kilometraza 64.700 km -promenjen sraf koji drzi zadnji tocak i stavljena podloska 13.3.2020. Kod prethodnog vlasnika je uradjeno sledece: - presvuceno sediste - stavljen nov kais, rolnice i varijator - ugradjeno ksenon svetlo - promenjene kocione plocice - stavljeni grejaci rucica Promena ulja i filtera je na redu za 3.500 km kada bi trebalo prekontrolisati i kais i menjac. Trenutna kilometraza je 66.971 km. Imao sam u maju jedno klizanje sa njim, sto je dalo kao posledicu dve ogrebotine sa leve strane koje nisu velike i koje sam ostavio kao uspomenu na taj trenutak. Osim toga prilikom klizanja stradao je i levi retrovizor koji sam zamenio. Takodje je izgubljena i leva patosnica. Osim toga na motoru nema nedostataka ni mehanicke ni estetske prirode (oko ove estetike se ogradjujem, verujem da je to do svakoga od nas i da ono sto je meni ok, nekome nece biti). Registracija je istekla i nisam je produzavao jer sam znao da cu motor prodavati a i jer je ova godina poprilicno sucmurasta kako sa prognozom tako i sa slobodnim vremenom te sam i sa te strane shvatio da necu imati jos puno prilike da je vozim. Motor se vodi na mene i prevod je obavezan. Pregled motora kod bilo kog majstora po vasem izboru je uvek dobrodosao. Cena na PA je 1.600 eura, za kolege sa foruma 1.500 eura. Evo i linka ka oglasu na PA. Moj broj telefona je 060/ 0 354 334 Vlada Aprilia Atlantic 500 classic WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8245 Napisano Octobar 8, 2020 Solo Rider, 3168 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Više mi se svidja tvoj odglas od pre tri godine.....a i cena 2 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 12, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Evo svežijih slika koje je poslao kolega: 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Novembar 11, 2020 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da dopunim spisak, danas upravo uradjeno/provereno: - prednje koc. plocice..... Ok - antifriz ..... Ok - zavarena usica prednje Y maske - filter vazduha .... Ok - zamenjena svecica - zamenjeno ulje u motoru kao i filter - otvoren CVT .... stanje odlicno - ulje reduktor .... Ok - zadnje koc. plocice dobre Motorce pali, radi, ide 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 12, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Za svaku preporuku je motorce, kolega ga je lepo odrzavao i sad se ponovio pa iz tog razloga i prodaje. Srecna prodaja! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Novembar 29, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Atlantic je našao novog vlasnika, pa tema ide pod lock. Hvala svima! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...