Predator016 1139 Napisano Octobar 6, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, prodajem mog megana. Dobio sam sluzbeni auto, pa mi zadnjih meseci stoji, vrlo slabo ga vozim.Auto je u savršenom stanju, turbo benzinac odličnih performansi. Ide kao zmaj, uz minimalnu potrosnju plina. Ugradio sam mu najbolji tng sistem koji sam našao na tržištu. Od opreme ima bukvalno sve sto je ugradjivano u taj model. Vise detalja imate u oglasu na PA.Naravno, podrazumeva se korekcija cene za kolege.. Kontakt ovde Ili na tel. 064 8656988 Renault Megane 1.4 TCe Dynamique WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Renault Megane 1.4 TCe Dynamique, 2012. godište, Hečbek, Benzin + Gas (TNG) 1400 cm3, vozilo prešlo 174000 km, Leskovac. Putnička vozila - Polovni Automobili Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9884 Napisano Octobar 7, 2020 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam oglas, pogledao slike, i mogu reci ovako, na daljinu, da je auto savrsen. Ovo pisem jer sam pre mesec dana gledao isti auto samo dizel, 1.5 dci, 2013. god, za iste pare, po preporuci, od drugara. Isto svajcarac, isto u odlicnom stanju, sa dosta manje opreme. Zbog neplaniranih gradjevinskih radova ( i novih troskova), odustao sam od kupovine, ali da sam kupio i sad video tvoj auto, pravo bih se nasekirao, sto nisam sacekao... Izvini za off, ne bih pisao da me nije " taknulo"... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Auto je bombon, da je neko drugo vreme, pa da pregovaramo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 7, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je super, žao mi sto ga prodajem, stvarno me služi besprekorno. Mnogo volim taj auto. Vozim ga skoro 3 godine, bez ikakvih problema. Od kada sam mu ugradio plin, vožnja mi je praktično džabe. Ponekad me sramota da kazem koliko me košta putovanje do mora... Ali mi još više žao da sada stoji bez veze, ja vozim službeni auto, žena upali megana dva puta mesečno, i jedino ga vozim kada idemo negde dalje vikendom. A veći je problem što nemam više mesta u dvorištu. Brat i ja živimo u istom dvorištu, imamo sada ukupno 5 automobila i dva motora, ne možemo da se provučemo do kuće. Ja imam dva ispred moje kuće, brat dva ispred njegove, i otac još vozi mog starog kadeta , obično ga pakrira napolje, na trotoaru, ali je često i na zajedničkom prilazu. Pravimo plan na nedeljnom nivou ko kad izlazi, čime izlazi i kako treba da se parkiramo... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ko u tesnoj kozi, raspored za odlazak u wc 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napisem i ovde, cuo sam ss sa prodavcom. Da nisam skoro dao 4500 evra za motor, vec bih kupio od tebe ovaj auto na nevidjeno. Cekam neki takav vec evo 3 godine. Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jurio ovaj model u dizel varijanti pre tri godine. Gde si bio tad Inače, samo ti panorama krov fali na njemu. Takav sam jedan probao, ali nismo se dogovorili oko cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 7, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 I ja bih voleo da ode kod pravog čoveka. Volim ovaj auto i neću ga dati svakome... nije sve ni u parama.. nešto je i u zlatu.. @Forsberg I meni su prethodna 3 vozila bila dizel, ovo mi je prvi ozbiljniji auto benzinac, i veruj mi da se više ne vraćam na dizele. Ne postoji ni jedan razlog zasto bi ponovo kupio dizela, pored ovih modernih turbo benzinaca. Imaju sve prednosti dizela, a nijednu njihovu manu. Ovaj 1,4 TCe je popularni Nissanov motor sa sitnim modifikacijama i dodatom turbinom. Poslednja generacija turbo benznca koji nemaju direktno ubrizgavanje, sledeći je 1,2TCe i 0,9 TCe sa direktnim ubrizgavanjem, koji , po meni, možda jesu napredniji, ali nisu pouzdaniji niti bolji.. I plus, ne isplati se ugradnja plina, a troše poprilično goriva. Vozio sam Fokusa sa 1.0 ekobust motorom, isto direktno ubrizgavanje, ima isto 130 ks ali nisam mogao da skinem potrošnju ispod 10-11, a ide osetno slabije od megana. I plus, čuju se kao dizel, sa sve onim štekćućim iritrajućim zvukom.... O Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 14, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Otišao megan. Neka je sa srećom novom vlasniku..puno bezbednih kilometara.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Bas brzo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 14, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mogu da razmisljam o novijem silveru...Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...