Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem Yamahu Yzf R6 od 2003 do 2005

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Pozdrav,za sve,dugo vremena nisam bio tu,pa sam poslednja dva,tri dana skoro citava proveo cesljajuci ceo forum,a i net!dugo sam i razmisljao i sta da kupim,pa ipak i pored svih prednosti i mana drugih motora,odlucio sam se da to bude Yamaha r6 2003 do 2005 godiste.E sad,znaci trazim takav motor u nekom solidnom stanju,regularan,na stranim tablicama.Pozdrav za sve,ako neko ima nesto tako bio bih mu mnogo zahvalan da se javi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Bash jedan clan sa foruma je prodavao R6,pojuri malo po forumu...A i ako kupujes R6 kupi model 2005,mnogo je bolja,pored viljuske ima jos prednosti...poz

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Pored obrnute (upside down) viljuške, 2005-to je malo podignut (1-2cm) ii nosi daleko standardniju prednju gumu 120-70.

• U prolazu, 9 postova

Nisam nasao tog decka sto prodaje verovatno je i prodao.To za viljusku sam znao,za gumu nisam,naravno voleo bih i ja sto mladji motor,ali jedini je prroblem malo ograniceni budzet oko 3700 eura

• U prolazu, 9 postova

Javio mi se juce neki decko,ima ekstra motor,2005 godina,ali skinut sa osiguranja.Posto sam poptuni laik u vezi toga,jel moze to neko malo da mi pojasni,jel moguce uopste voziti takav motor,mogu li se zavristi papiri za njega,i prelaziti granice?Unapred hvala,poz

• DR.Mr, 214 postova

Javio mi se juce neki decko,ima ekstra motor,2005 godina,ali skinut sa osiguranja.Posto sam poptuni laik u vezi toga,jel moze to neko malo da mi pojasni,jel moguce uopste voziti takav motor,mogu li se zavristi papiri za njega,i prelaziti granice?Unapred hvala,poz

to znaci da je preko prijavljen kao ukraden a ovde dovezen i rizikujes da ti oduzme policija motor pri proveri....preko granice 99 % ne mozes

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Zato sto u mnogim mestima mogu da se voze motori bez papira i skinuti sa osiguranja.

• U prolazu, 9 postova

Ovamo kod mene ne moze,a i nisam tatin sin,pa da mi sredi!Interesuje me samo jel zna ko koga iz sapca,nasao sam jednog coveka sa letnjikovca,uvozi ih isto,ima uvek dobro motore,a i cene kako mi se cine nisu velike,samo pitanje je koliko je pouzdan,mislim sto se tice regularnosti motora!ovo je jedan od njegovih koje sada ima,pogledajte pa recite jel ovo moguce,uzevsi u obzir da je prvo trazio 4000 eura za taj motor

http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=68754

a imao je i yamahu r6 2005 na prvi pogled jako dobru,i ocuvanu,za 3500 eura,a posle je otisla za nesto malo manje

• U prolazu, 9 postova

Razumem to sve,samo mi ne ide u glavu,da se ne moze za 3500 eura naci jedan takav motor na stranim tablama,i pored svega jos kupljen znaci u zimu,kad nije sezona i kad bi cene kao trebale biti nize

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Nema tu sta mnogo da bude nejasno.

Ko ima takav motor, ili je domace table, ili je skinut ili je radjen.

Slucaj da ga neko doveze na strane table i da ga tako vozi je redak, a i ko ga sam doveze kad ga dalje bude prodavao prevesce ga na nase table jer se moci vise para da uzme za njega i lakse ce ga prodati.

• Svrati ponekad, 150 postova

Razumem to sve,samo mi ne ide u glavu,da se ne moze za 3500 eura naci jedan takav motor na stranim tablama,i pored svega jos kupljen znaci u zimu,kad nije sezona i kad bi cene kao trebale biti nize

Hehe trazis malo mnogo, nov u Britaniji (za nju sam nasao cene) je 7200 funti sto je ~ 8500E. Dodaj njihovu registraciju ae neka je 100e to je 8600e. Skini mu 2000E!!!!! na 1 godinu starosti jer pise da je 2007  to je opet 6600, ae i jos 1000 cisto jer te voli taj vlasnik i hoce da ti ucini znaci 5500 :). Znaci ne da je nerealno da bude 3500 nego ...:)

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: kawa zx6r

Pazi samo da i taj na RS tablicama nije neregularan,pogledaj cene u Italiji odakle ti dolazi najveci broj motora iz uvoza videces da je tamo r6 2005 od 5 000 na gore budi oprezan i batali male cene.

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: kawa zx6r

Zar nije pre nedelju dana i ovde bio oglas decko je nudio r6 misli za smesno male pare tipa do 3000 evra,brate za legalan koji nije vozen na trkama govorim o Italijanu izdvoji 4000-5000 +dovoz+carina pa vidi koliko izadje

• U prolazu, 9 postova

Verovali ili ne ova yamaha,je 2004 godina,prodata je za 5100 eura ili 10000 maraka,motor je sto posto regularan,registrovan u brckom i kasko osiguran!decko koji ga je vozio ziveo je kod mene u zgradi,a ja ne znam da je ikada dao malo jaci gas,mozda zato jer i nije znao da vozi,nego uzeo ga samo prestiza radi!E,tako ne mogu da shvatim,jer carina i porez ovamo izadju oko 34 %,s time da ga oni procene,a jedan takav kad uvezem nece proceniti ispod 10000 maraka,sto mi odmah vuce blizu skoro 1700 eura,zato sam mislio kad to sve saberem i oduzmem da se tako nesto legalno,na stranim moze naci za 3500 do 4000 eura

post-2937-12879003122611_thumb.jpg

• U prolazu, 64 postova

Moj drugar je uvezao R6 2004 iz amerike negde u oktobru prosle godine i platio je carinu i PDV 88000din (~1100e), jos kaze da su ga nesto zajebavali, tj. poslali su motor iz BG-a u ZR i da je trebao manje da plati nego sto jeste. Nije mi jasno kako oni vrse procenu, mozda po principu kako koga odvale...

• U prolazu, 9 postova

Znam da ovamo kod nas to rade kao prema nekim njihovim knjigama,gde se gleda koje je godiste,koliko je presao,u kakvom je stanju,ali takav motor to god nece proceniti ispod 5000 eura,a jos ovamo carina nije kao kod vas 5  do 8 % nego 17,18% i jos plus pdv 17%.E sad ako si dobar,a zavisi i s kime si dobar,sve to moze da se napravi,pa bih tako mogao daleko jeftinije da prodjem kada bih sve ja to sebi zavrsavao,jer znam ih dosta koji rade na carini,zato stranac mora:) :)

• U prolazu, 4 postova

kad se vec polemise u svim smerovima, gde zavrsavaju noviji havarisani motori sa naseg podnevlja par komada sam video na prodaji ali su starije godiste. interesuje me 2002-7  ili se o tome cuti prikriva zaradi dalje prodaje ... trziste takvim automobilima realno funkcionise a o motorima kao da je zabranjena tema

\kakva su vasa iskustva ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja