weedvaper 0 Napisano Octobar 3, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav hteo bih da kupim ovu krosericu, to bi mi bila prva kross masina zanima me da mi kazete da li vredi ove pare i sto se tice visine motora ja sam visok 198 pa me interesuje da mi ne bude mali. i ako moze oko odrzavanja koliko bi me izlazilo po sezoni nebi nikakav hard off road radio metnuo bi mu supermoto gume i vezbo fri stajl Suzuki rmz WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki rmz, 2013. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1000 km, Voždovac. Cena 3.200 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je kod mene pre 2 godine. Cena je tu negde sa ovom opremom koju ima. Sto se visine tice mislim da bi ti odgovarao, vozio ga je moj brat koji je malo preko 2m. Ali ozbiljan je motor nije igracka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...