Shecki 176 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za Apriliu RSV 1000 Mille - Tuono, mikro prekidač prednje kočnice. Ako neko ima neka javi 063/75-22-157 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj kod Dekija iz Kanjize. Mislim da on ima Falco u delovima i da ti odgovara prekidac sa njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I pripremi se na neku paprenu cenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Octobar 2, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti su prekidaci do 300 din, menjao sam na @Nile. -tovoj apriliji dok je u Kg bila... Ima ih i u motobike radnji dosta... Samo treba naci od cega pasuje (3-4 modela ima i svi ih proizvodjaci koriste) PREKIDAC KOCNICE LEVI - Signalizacija - REZERVNI DELOVI - Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija WWW.KOMPP.CO.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Octobar 2, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je od MILE1000, deluje mi kao ovaj sa linka iznad... (ako kompp nije genericku sliku koristio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, N.F.S. je napisao: Ovo je od MILE1000, deluje mi kao ovaj sa linka iznad... (ako kompp nije genericku sliku koristio) Ne bih rekao da je takav. Kod mene je Brembo pumpa, ovako izgleda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Octobar 2, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, moguce da sam pogresio i pomesao izgled u secanju. Takav vec po prodavnicama vidjao nisam, jbg... Je li moguca popravka/ciscenje starog? Ako je skroz zatvoren, nadji prikladno mesto na kucistu pa izbusi polaaako 2mm rupu kroz koju ces kontakt sprej prskati, ako je dosta patiniralo unutra prvo isperes alkoholnim sircetom u kome ces pomesati maaalo soli (uspricas u prekidac, reakcijom ocisti totalno el. kontakte), za tim isperes sa wd40.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Hmmm, moguce da sam pogresio i pomesao izgled u secanju. Takav vec po prodavnicama vidjao nisam, jbg... Je li moguca popravka/ciscenje starog? Ako je skroz zatvoren, nadji prikladno mesto na kucistu pa izbusi polaaako 2mm rupu kroz koju ces kontakt sprej prskati, ako je dosta patiniralo unutra prvo isperes alkoholnim sircetom u kome ces pomesati maaalo soli (uspricas u prekidac, reakcijom ocisti totalno el. kontakte), za tim isperes sa wd40.... Nemam ga uopšte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Octobar 2, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E jbg , ako pazaris a on patinirao koristice ti savet! Salim se malo, raspitacu se kod drugara sto "talijane voze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: E jbg , ako pazaris a on patinirao koristice ti savet! Salim se malo, raspitacu se kod drugara sto "talijane voze... Hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Na KTM Brembo ide Marquardt 1022, prodaje ga Carpimoto npr, možda ima negde i kod nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, GixxerK6 je napisao: Na KTM Brembo ide Marquardt 1022, prodaje ga Carpimoto npr, možda ima negde i kod nas Postoje dve vrste ovakvih, samo je razlika u kačenju na pumpu. Pinovi za "ubadanje" u pumpu su kod mene na kontra strani. Ovaj je, pretpostavljam, za radijalnu pumpu. Inače, sve je ostalo isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Takav je prekidac. Inace je nov originalan nesto ispod 40 eura, ide sa kablom duzine oko pola metra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...