Jump to content

Moto Zajednica

MK FALCONS - Sokobanja , moto zurka 23.08.

Recommended Posts

• Rashodovani bajker, 1731 postova

U subotu 23.08. u Sokobanji MK FALCONS organizuje moto zurku

PROGRAM :

08h - Docek gostiju

12h - Bajkerske igre ( bacanje gume , brzo ispijanje piva ... itd )

14h - Rucak

15h - Koncert lokalnih grupa

18h - Defile i egzibicije

21h - Koncert GENERACIJA 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i

Upravo se vratio sa žurke.

Pošto je to bila prva žurka u organizaciji FALKONSA ,,po mom mišljenju je solidno organizovana.

Jedino mi se čini da su organizatori bili zatečeni i iznenadjeni brojem učesnika.Po mojoj slobodnoj proceni bilo nas je oko 200-250 sa motorima plus suvozači.Nije bilo mesta za sve u kampu, pa smo se parkirali po okolnim ulicama.

Ulaz simboličnih 100 dinara,pasulj - onako, so sa kupusom ( da se ne baci pivo :) ).

Sve u svemu  _lep doživljaj.

Bovansko  jezero toplo,pivo ladno --- dosta je.

• U prolazu, 59 postova

da i ja kazem neshto.....

prvo shto ostavlja najachi utisak jesu sami chlanovi m.k. Falcons-a....pravi domacini izuzetno prijatni i nasmejani!!!!

lepa hladovina u kampu....

velika zamerka wc-a nigde osim 200m nize na nekom decijem igralishtu od 8 do 22 (a posle......)

pasulj je bio i ovakav i onakav ali zato slana kupus salata (pojeo sam bar kilo)

lepe devojchice u shanku....

i za kraj......najbolja grupa koju su mogli da dovedu----- GENERACIJA 5 sa Najdom na chelu.....zbog njih smatram to jednom odo najlepsih vecheri u svom zivotu.....

svaka chast braco sokobanjska i vidimo se i dogodine!!!!

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Hvala vam svima braco sto ste dosli kod nas na zurku.Sve je pocelo tako sto je opstina dala predlog da se napravi neki moto sustret ali je odabrala jedini slobodan vikend kad se kod nas nista ne desava i pogodila termin kada je skup i u Cacku.Tako da smo ocekivali nekih stotinak bajkera sto je za nas i bilo zadovoljavajuce.Medjutim Opstina je na nas predlog dovela GENERACIJU 5 za koju smo mislili da je prava gupa za ovu zurku i sa tim odredila i mesto zurke.Ali mesto ocekivanih 100-tinu  motora doslo je neverovatno za nas 300 i nesto.To je sa evidencije koje smo vodili do defilea koje je poceo oko 17 i 30 a posle vise nismo ni vodili evidenciju a dolazio je jos.Postao je problem gde ce svi ti ljudi da stanu.Tako da smo bili zateceni.Na kraju je sve po nama proslo kako treba.Jedino  >:( sto nas je covek zajebo sa wc-ima i reko nam malo kasno da nema nista od toga pa nismo ni mogli nista preduzeti povodom toga.U ime svih nas FALCONS-a izvinite za to.Sledece godine sa malo boljom organizacijom i nadamo se dozvolom policije da se odrze i neke egzibicije bice sve u redu.

POZDRAV SVIMA

• U prolazu, 72 postova

Ok bio sam i ja i da kazem da kad sam stio sa svojom ekipm oko 18h  od organizatora nisam video nikog znaci prvo jedva smo usli drugo nismo nasli mesto za sator trece vise mi je licilo na vasar nego na moto skup,momci vama svaka pohvala ,znam da nije bilo do vas ,grad vam je dodelio to mesto i sta se sad tu moze,ali mi je krivo sto nisam ni pasulj probao,a i tu salatu sto je svi zivi hvale,xaxaxaxaxax, ok svirka je bila super zajebancija do 101 i nazad,e sad nisam smeo mnogo da pijem jer smo se oko 3 ujutru morali vratiti na bovansko jezero da prespavamo jer ovamo nismo mogli da nadjemo neko kasvetno mesto,predlazem vam da sledece godine premestite skup na neko drugo mesto jer ce sledece godine doci mnogo vise  bajkera i kada se sva ta raja bude izmesalsa sa prolaznicima moze dodci do svakakvih sranja a i ne bi bilo ponovo mesta za spavanje,sve u svemu proveli smo se super....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja