mitri 1847 Napisano Avgust 21, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan U subotu 23.08. u Sokobanji MK FALCONS organizuje moto zurku PROGRAM : 08h - Docek gostiju 12h - Bajkerske igre ( bacanje gume , brzo ispijanje piva ... itd ) 14h - Rucak 15h - Koncert lokalnih grupa 18h - Defile i egzibicije 21h - Koncert GENERACIJA 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Borski East Bikers dolaze!!!! Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Avgust 22, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan SHADOWS NIS Dolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio sa žurke. Pošto je to bila prva žurka u organizaciji FALKONSA ,,po mom mišljenju je solidno organizovana. Jedino mi se čini da su organizatori bili zatečeni i iznenadjeni brojem učesnika.Po mojoj slobodnoj proceni bilo nas je oko 200-250 sa motorima plus suvozači.Nije bilo mesta za sve u kampu, pa smo se parkirali po okolnim ulicama. Ulaz simboličnih 100 dinara,pasulj - onako, so sa kupusom ( da se ne baci pivo ). Sve u svemu _lep doživljaj. Bovansko jezero toplo,pivo ladno --- dosta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Avgust 24, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da i ja kazem neshto..... prvo shto ostavlja najachi utisak jesu sami chlanovi m.k. Falcons-a....pravi domacini izuzetno prijatni i nasmejani!!!! lepa hladovina u kampu.... velika zamerka wc-a nigde osim 200m nize na nekom decijem igralishtu od 8 do 22 (a posle......) pasulj je bio i ovakav i onakav ali zato slana kupus salata (pojeo sam bar kilo) lepe devojchice u shanku.... i za kraj......najbolja grupa koju su mogli da dovedu----- GENERACIJA 5 sa Najdom na chelu.....zbog njih smatram to jednom odo najlepsih vecheri u svom zivotu..... svaka chast braco sokobanjska i vidimo se i dogodine!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima braco sto ste dosli kod nas na zurku.Sve je pocelo tako sto je opstina dala predlog da se napravi neki moto sustret ali je odabrala jedini slobodan vikend kad se kod nas nista ne desava i pogodila termin kada je skup i u Cacku.Tako da smo ocekivali nekih stotinak bajkera sto je za nas i bilo zadovoljavajuce.Medjutim Opstina je na nas predlog dovela GENERACIJU 5 za koju smo mislili da je prava gupa za ovu zurku i sa tim odredila i mesto zurke.Ali mesto ocekivanih 100-tinu motora doslo je neverovatno za nas 300 i nesto.To je sa evidencije koje smo vodili do defilea koje je poceo oko 17 i 30 a posle vise nismo ni vodili evidenciju a dolazio je jos.Postao je problem gde ce svi ti ljudi da stanu.Tako da smo bili zateceni.Na kraju je sve po nama proslo kako treba.Jedino sto nas je covek zajebo sa wc-ima i reko nam malo kasno da nema nista od toga pa nismo ni mogli nista preduzeti povodom toga.U ime svih nas FALCONS-a izvinite za to.Sledece godine sa malo boljom organizacijom i nadamo se dozvolom policije da se odrze i neke egzibicije bice sve u redu. POZDRAV SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kengur77 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio u Sokobanji i bilo mi je super samo ne ponesoh aparat da slikam malko zato ako neko ima slike ili neki video neka postavi na forum..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan Ok bio sam i ja i da kazem da kad sam stio sa svojom ekipm oko 18h od organizatora nisam video nikog znaci prvo jedva smo usli drugo nismo nasli mesto za sator trece vise mi je licilo na vasar nego na moto skup,momci vama svaka pohvala ,znam da nije bilo do vas ,grad vam je dodelio to mesto i sta se sad tu moze,ali mi je krivo sto nisam ni pasulj probao,a i tu salatu sto je svi zivi hvale,xaxaxaxaxax, ok svirka je bila super zajebancija do 101 i nazad,e sad nisam smeo mnogo da pijem jer smo se oko 3 ujutru morali vratiti na bovansko jezero da prespavamo jer ovamo nismo mogli da nadjemo neko kasvetno mesto,predlazem vam da sledece godine premestite skup na neko drugo mesto jer ce sledece godine doci mnogo vise bajkera i kada se sva ta raja bude izmesalsa sa prolaznicima moze dodci do svakakvih sranja a i ne bi bilo ponovo mesta za spavanje,sve u svemu proveli smo se super.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kengur77 0 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko neke slike iz banje ljudi postavite ako imate ne cuvajte po fiokama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...