Woz38 147 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DraganNS je napisao: Ni čuo! Treba vam android ili ios uređaj. App Telegram. Ima i Telegram X, ja taj koristim. Jednostavniji app za komunikaciju pisanim jezikom ne postoji.... pravimo grupu ili forum dovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5603 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj komso da se tera, kakav telegram. Valjda nam nece uteci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Manje je ličan od ostalih popularnih messengera. A opet nije ko forum .... no ko još voli instant komunikaciju, goluba i teraj .... Sutra od Buvljaka... tamo sam prvi put tankovao ovaj motor 4.jula.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10436 Napisano Octobar 2, 2020 Ne silazi, 2364 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da napravim kombinaciju na poslu, pridruzio bi se ekipi iz Bgd, kod Zmaja. Pre 5 sati, max80 je napisao: Jel ostaje ovaj termin i mesto za skup svatova? Nego, jesmo li mi sa mladine strane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Nas nekoliko ipak krece ranije sutra, da bi se pridruzili ekipi sa Banstola i odvezli sa njima deo rute. Ko hoce da iskoristi prevoz do tamo u 9:45 je okupljanje, a u 10h polazak sa Zmaj pumpe. Idemo starim putem preko Stare Pazove, Indjije pa ko kasni neka nas stigne. Vidimo se u 11 na Banstolu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Blaza said: Nego, jesmo li mi sa mladine strane ? To pitaj @DraganNS. On je stari svat 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, max80 said: Nas nekoliko ipak krece ranije sutra, da bi se pridruzili ekipi sa Banstola i odvezli sa njima deo rute. Dobro nam došli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Octobar 3, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na Banstolu. Najofucaniji motor je moj. Teško je reći, al' trenutno je tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5603 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Duh sa sekirom said: Vidimo se na Banstolu. Najofucaniji motor je moj. Teško je reći, al' trenutno je tako... Koga briga, idemo da se druzimo a ne da uporedjujemo ciji je duzi vidimo se za 3h 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Duh sa sekirom je napisao: Vidimo se na Banstolu. Najofucaniji motor je moj. Teško je reći, al' trenutno je tako... Nemoj biti siguran... No vidimo se za manje od pola sata...ovo ustajanje i sinoćne vesti .. .Uf Trampa mi/vam .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Krećem Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo za koji minut pa mozda malo zakasnimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10436 Napisano Octobar 3, 2020 Ne silazi, 2364 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za Zmaj pumpu, 11:30 h. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodzers02 2 Napisano Octobar 3, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100GS 75th Anniversary Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jbni baksuz,kad god je neka lepa organizacija i druženje meni zapadne dežurstvo :( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki za dežurne na forumu.... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kecman14 16 Napisano Octobar 3, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fino druženje, ja sam onaj jedini na maksiju Sent from my COL-L29 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Octobar 3, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5603 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kecman14 said: Bilo je fino druženje, ja sam onaj jedini na maksiju Sent from my COL-L29 using Tapatalk A ja sam ovaj prvi dole na trandzi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8216 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da je današnja vožnja protekla u najboljem redu, bez ijednog incidenta ili neprijatne situacije (ako ne računam što sam kolegi, slučajno, oborio i ogulio kacigu - molim da me kontaktira u pp). Vozili smo, zapravo, rutu C kako bismo na vreme stigli na Mišeluk. Zbog toga bih, lično, želeo da kažem jedno veliko i od srca HVALA svim koleginicana i kolegama koji su uzeli učešće. Takođe, molim kolege da fotkama omoguće da i oni koji nisu danas mogli da nam se pridruže osete deo pozitivne atmosfere na vožnji i defileu. Svako dobro pa se vidimo na drumu! 10 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 499 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sa bjb skupa I sa Miseluka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava89 51 Napisano Octobar 3, 2020 U prolazu, 30 postova Motocikl: Kawasaki Ninja 1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vrh!Iskreno nisam očekivao toliko ljudi xDSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1917 Napisano Octobar 3, 2020 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, nešto fotki. Pošto smo duže vozili nego što smo mirovali. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 3, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je bilo videti danas onoliku grupu motocikala na Iriškom Vencu!!! Ja sam onaj što se plezio ZoraNS-u dok ste prolazili, baš mi bi krivo što nisam mogao sa vama, kasnili smo dosta u polasku. Tek što smo stigli, vi prolećete (pored nesrećnog belog kombija parkiranog na sred puta). next time... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5603 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Dexterr said: Lepo je bilo videti danas onoliku grupu motocikala na Iriškom Vencu!!! Ja sam onaj što se plezio ZoraNS-u dok ste prolazili, baš mi bi krivo što nisam mogao sa vama, kasnili smo dosta u polasku. Tek što smo stigli, vi prolećete (pored nesrećnog belog kombija parkiranog na sred puta). next time... Htedoh napisati kako to da te ne primetih, posle skontam da ni svoj motor nisam nasao u onoj masi a ne tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 3, 2020 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno koliko broj motora se okupio, mislim da je to bilo iznenađenje za sve. Dobra energija i mogu da dodam je dodam jedna kulturna manifestacija. Zamerka jedino policiji koja je moga da obezbedi malo bolji prolaz tolikom broju motociklista jer je bilo momenata gde ostali učesnici u saobraćaju(pešaci i automobili) nisu mogli/hteli da nas ispoštuju.Sve u svemu veličanstven skup. Da li je neko uspeo da prebroj motore? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...