Ika_Cagiva 20 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima vise bajkera nego lovaca... pa su zecevi kolateralna steta I u mom kraju, tj Kovacici posle ponoci zeceva ima, a i izgleda da vole motore... na jednom istom mestu stalno izlecu zecevi ! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Mart 29, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se divljaci narocito zeceva Primecene su srne u blizini Kovacice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 29, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan @Shoma: Pa kad da ocekujemo zeciji paprikas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc fasovao jos jedan klemponja! Sreca pa je ovaj uleteo direkt u zadnji tocak a i isao sam sporije tako da sam ga jedva i osetio. Strasno! Sad vec imam fobiju od zeceva Javi sledeći put kad ideš da vozim iza tebe i ponesem veeliku vreću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 30, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ladno si ostavio zeca, pored puta, jos kazes da je bio velik.... steta em sto si ga ubio, em sto si ga bacio, mogo si ga iskoristiti... al sad je kasno. Sta cu kad nevolem zecetinu. kako šta, pa da napraviš paprikaš i pozoveš ortake Jel' imaš kofer na XT-u? Ako nemaš nabavi obavezno, da imaš gde da staviš te zeRcove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu, ovakve stvari mogu biti jako opasne, zato pazljivo nocu i polako! Ja odkad sam zveknuo onog prvog predprosle godine ne idem preko 80km/s nocu al eto izgleda da je i to puno. Nego, neko je u starijim postovima u ovoj temi spominjao spravicu od koje bezi divljac. Gde to moze da se nabavi i da li uopste radi posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Mart 30, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pokupi zeku drugi put, on je mrtav ne smeta mu rerna!! evo sta ima na e-bay: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Animal-Saver-%28Deer-Whistle%29_W0QQitemZ250602390317QQcmdZViewItemQQimsxZ20100324?IMSfp=TL100324144004r29561 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovom spravicom? Porucio bih odmah samo da znam da ima efekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Mart 30, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovom spravicom? Porucio bih odmah samo da znam da ima efekta Te zvizdaljke su jako popularne u Americi , prodaju jih na svakom cosku ... Kad vozis brzinom vecom od 10-20 km na sat vazduh koji prolazi kroz njih proizvodi ( navodno ) zvizduk na frekvenciji koje ''smeta'' , pogotovu srnama , za njih je namenjen Kad sam vozio kamion u Americi , imao sam jih montirane Srnu udario nisam , ali nisam ni siguran koliko je to do srece ili te pistaljke ... Tamo ima srna bas u p.m. i cesto sam jih vidao nedaleko od puta , pasu i uopste se ne obaziru na mene i moju pistaljku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 30, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u radio klubu "Nikola Tesla" rasterivač glodara, ali košta 1200din čini mi se, tako da ti se više isplati ovo sa e-bay-a a i ovo iz radio kluba je "za kuću" mada verujem da bi radilo i na motoru, samo da dovoljno rasipa zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc fasovao jos jedan klemponja! Sreca pa je ovaj uleteo direkt u zadnji tocak a i isao sam sporije tako da sam ga jedva i osetio. Strasno! Sad vec imam fobiju od zeceva Javi sledeći put kad ideš da vozim iza tebe i ponesem veeliku vreću. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 6, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc fasovao jos jedan klemponja! Sreca pa je ovaj uleteo direkt u zadnji tocak a i isao sam sporije tako da sam ga jedva i osetio. Strasno! Sad vec imam fobiju od zeceva I ja bih imao fobiju da sam na tvom mjestu. Mogao bi ovako da zavrsis: http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=19003 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 6, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se zeceva. Imaju jako ostru glavu.I kada ste sa kolima,pokusajte da ga izbegnete.Toliko mu je ostra glava da busi hladnjak,lomi delove u motornom odeljenju. Oprez,nije zeka naivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc fasovao jos jedan klemponja! Sreca pa je ovaj uleteo direkt u zadnji tocak a i isao sam sporije tako da sam ga jedva i osetio. Strasno! Sad vec imam fobiju od zeceva I ja bih imao fobiju da sam na tvom mjestu. Mogao bi ovako da zavrsis: http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=19003 ;D uff... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se zeceva. Imaju jako ostru glavu.I kada ste sa kolima,pokusajte da ga izbegnete.Toliko mu je ostra glava da busi hladnjak,lomi delove u motornom odeljenju. Oprez,nije zeka naivan ma to je bio zeka sa kacigom ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovaj video koliko srece ja nemam iskustva u vangradskoj voznji pa mi ovo deluje fantasticno ne znam kako vama deluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje jezivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Pod fantasticno sam mislio na reakciju vozaca koliko je bio koncentrisan i priseban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bas sinoc zeka pretrcao u Topcideru na pravcu prema pumpi. Sreca isli smo sporo zbog pandura koji znaju da se nameste bas na pumpi. Bese bas uhranjen Dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano April 16, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Pod fantasticno sam mislio na reakciju vozaca koliko je bio koncentrisan i priseban Kao da je znao da ce da naleti na srnu. Svaka mu cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Pod fantasticno sam mislio na reakciju vozaca koliko je bio koncentrisan i priseban ma kakva koncentracija nije on imao pojma sta se desilio zivuljka je udarila njega a ne on nju Tacno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas ubio goluba a za malo da on ubije mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas ubio goluba a za malo da on ubije mene Welcome to club! ;D Ako ovako nastavimo kaznice nas za krivolov! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam na spisak i jednu macku, sinoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...