Grille 51 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ko je slobodan u nedelju da ide sa mnom da vidimo Kle, verovatno bi pazario. Dobija se i sendvič :-D poželjno neko ko ga je vozio ili neki poznavalac motora. Hvala u napred. Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13002 Napisano Februar 8, 2019 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti je taj KLE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2019 at 10:54 PM, Grille said: Ko je slobodan u nedelju da ide sa mnom da vidimo Kle, verovatno bi pazario. Dobija se i sendvič :-D poželjno neko ko ga je vozio ili neki poznavalac motora. Hvala u napred. Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока Imao sam ga pre 12 godina, skoro 2 godine, i sada bih kada bi naišao na primeraj dobar uzeo bez razmišljanja, kad kažem dobar, mislim na relativno očuvan i održavan, jako je teško naići n apravi primeraj jer ga gazi vreme, moj je bio 1992, kupio sam ga tada preko HALO oglasa u Zrenjaninu, inače od prvog vlasnika. Nikada ništa nisam imao potrebe da radim, osim guma Kažu da namotaji i paljenje hoće da zeza, kako koga, a i naravno sve je to potrošni materijal i Ja sam svestan toga Uglavnom ako gledaš ovaj stariji model, nije na odmet da pogledaš ili pitaš Vlasnika oko tog problema, obično prodavci napomenu, sređeno panjenje i namotaji, tako sam nalazio na oglasima kad prodaju. E sad, estetski takođe, ne možeš očekivati da bud fabrika , novo je novo, polovno je polovno. Neki imaju baš visoke kriterijume, kako prodavci, tako i kupci, elem, uzdravlje da nađeš sebi odgovarajući primerak i kači fotke kada kupiš Puno sigurnih km. ti želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolić97 6 Napisano Mart 23, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko sa teritorije Kragujevca i okoline, a da bi izasao u susret i pomogao oko kupovine motora? Tj, ja sam vec pronasao sta bi, al sam jako slab sa mehanikom, pa bi mi znacila neka strucnija pomoc, naravno, ne ocekujem da to bude besplatno, voljan sam uvek i zauvek necije znanje i rad da platim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...