shlem 8488 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je ovaj moj sa'ranitelj upisao pravni u Novom Sadu, potreban mi je stan za dva studenta, recimo jednosoban ili jednoiposoban ili već kako god samo da mogu dvojica da borave i uče. Ako neko ima neki info, nek pomogne zahvaljujem u ćevapima i pivu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi naveo dal stan za izdamljivanje ili kupovinu, moj otac prodaje jodnoiposoban 30m2 , ako te zanima pisi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Namešteno nenamešteno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8488 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Za iznajmiti, namešten po mogućnosti, mada nije neophodno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8488 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Novi momenat, može i garsonjera za jednog studenta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Imam, 42mkv, ali je novo, nova zgrada u strogom centru, na šetalištu, nov nameštaj, komplet opremljeno i cena je shodno tome - jaka = 350eur... više je stan za zaposlene nego za studente. Ne potcenjujem, ja bi voleo da sam imao takvu gajbu za vreme studija, ali sam svestan da ne mora. Može, ali ne mora. AKO uopšte može tako nešto da te interesuje, javi se slobodno, Buca - 066 855 25 24 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, PremieRacing said: Imam, 42mkv, ali je novo, nova zgrada u strogom centru, na šetalištu, nov nameštaj, komplet opremljeno i cena je shodno tome - jaka... više je stan za zaposlene nego za studente. Ne potcenjujem, ja bi voleo da sam imao takvu gajbu za vreme studija, ali sam svestan da ne mora. Može, ali ne mora. AKO uopšte može tako nešto da te interesuje, javi se slobodno, Buca - 066 855 25 24 Cena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Septembar 25, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja izdao, hvala forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 1, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 23.9.2020. at 17:34, Dominator96 je napisao: Nisi naveo dal stan za izdamljivanje ili kupovinu, moj otac prodaje jodnoiposoban 30m2 , ako te zanima pisi. Jednoiposoban od 30 kvm? Kuda ide ovaj svet ,zivecemo kao japanci u kasetama! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8488 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ostanem nedorečen u temi koju sam pokrenuo, elem klinac će autom dva puta nedeljno na vežbe na fakultet,a ostalo on line. Mnogo su mi manji troškovi tako, za sad tako a za posle videćemo. Temu ostavljam "živu" možda nekome zatreba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristim temu i ne otvaram novu. Ljudi potreban mi je namesten stan u Novom Sadu, garsonjera ili jednosoban stan koji bi bio dostupan od 1. novembra. I kao sto kolega rece ako neko ima neku informaciju bio bih zahvalan a cevapi i pivo se podrazumevaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2562 Napisano Octobar 19, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Isto I ja, da ne otvaram novu temu.Potrebna kuca, ne mnogo velika za izdavanje, po mogucnosti namestena ili bar polu. Ns I okolina bliza. Ponudite u pp, ako nesto znate. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 20, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Temerin? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2562 Napisano Octobar 20, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Temerin? Koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Decembar 5, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan I ja da se nadovežem, za drugaricu sa dvoje dece potreban stan, jednosoban ili šta već se nudi. Rešila se budale koji je tukao i problema sigurno neće biti. Novi Sad, poželjna lokacija Telep, Nova Detelinara, okolina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...