Tzanne 2 Napisano Septembar 23, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Žarkovo Motocikl: Honda Transalp xl 600v 1988 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama na dva točka. Priključujem se bjbikers zajednici jer sam do sada imao samo pozitivna iskustva sa članovima i sadržajem. Deluje mi kao zdravo okruženje za razmenu mišljenja ideja i saznanja o motociklima, vožnji i šire. Ukratko o meni: Po struci advokatski pripravnik, Na dva točka potpuni gušter zelembać a inače dugogodišnji zaljubljenik i poštovalac. Moj prvi motor je Honda Transalp xl 600 v 1988 u čijem nabavljanju je učestvovao i dr Igor kome se i ovde zahvaljujem na sjajnoj saradnji i pomoći. Slike ću okačiti uskoro čim napravim koju u manjem formatu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Septembar 23, 2020 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Septembar 23, 2020 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 23, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 362 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan , uzivaj i polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tzanne 2 Napisano Octobar 31, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Žarkovo Motocikl: Honda Transalp xl 600v 1988 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici! Evo i fotki ljubimca u odgovarajućoj veličini za forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5647 Napisano Octobar 31, 2020 Drug član, 2517 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, pusti mi mejl, mogu da ti prosledim originalne dimenzije nalepnica, u vektorima, samo odneses da ti ih izrade. Transalp, rally touring, 600v ja bih taj crash bar ispeskario i ofarbao u crno, taman da lupi kontru crnoj a slaze se uz motor, al to bih ja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...