Titja 5 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o motociklu Suzuki Gsr 600? Imam ga par meseci i zadovoljan sam. Sta bi po Vasem misljenju valjalo poboljsati i koju opremu mogu da nadjem za njega? Svaki savet je dobrodosao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj benzin vozi i uzivaj :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i radim ali sam mislio da stavim nesto od dodatne opreme ali ne znam sta bi sve moglo da se stavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno stavi kras padove ili ti pecurke,ja cekam da za moj izadju i odma kupujem ali fabricke.inace uzmi katalog za njega fabricke dodatene opreme pa izaberi sta ces da stavis,inace koju boju motora si uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan obavezno stavi kras padove ili ti pecurke,ja cekam da za moj izadju i odma kupujem ali fabricke.inace uzmi katalog za njega fabricke dodatene opreme pa izaberi sta ces da stavis,inace koju boju motora si uzeo Stavio je vec to, ne brini. Evo, Titjo, mozemo da mu ubudzimo 750ccm masinu, samo ako imas dovoljno para... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 25, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ma samo mu stavi one lepe yoshimure i ne treba ti nista vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Turbinu!!!!!!!!!! ;D ;D ;D Salu na stranu,zavisi koliko para imas,kao sto neko rece uzmi katalog pa sta ti se svidi kupuj..... kresh protektori,yosimure,druge rucke kvacila i kocnice,tegice,fuzastere itd....... Kazem samo zavisi koliko raspolazes parama..... Ako imas pare a ne znas sta bi,daj meni pa gledaj i uci od mene,meni bi dobro doslo jedno 500/600 evra...... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Avgust 25, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir,bilo kakav... puno znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj sliku bre da ga vidimo pa onda da ti kažemo šta nedostaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj sliku bre da ga vidimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vizir, šta drugo. Eventualno ako putuješ, onda i kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da stavim Yoshimuru ali ovi ovde deru za to jako? Kakav je Arrow...Xtra mi izgleda ali ne znam koji je bolji. A vizir mi je malo ruzan mada sam ga pozeleo vec 100 puta kada me je isamarao vetar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da stavim Yoshimuru ali ovi ovde deru za to jako? Kakav je Arrow...Xtra mi izgleda ali ne znam koji je bolji. A Akrapovič? A vizir mi je malo ruzan mada sam ga pozeleo vec 100 puta kada me je isamarao vetar... Jeste ružan na svakom nakedu, ali puno pomaže. Kupi neki koji se lako skida, pa da ga stavljaš samo kada ideš na duži put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za ovaj motor nema Akrapa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Avgust 26, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav akrapovic,skupi se za yoshimuru,pa je stavi kad tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za ovaj motor nema Akrapa... Ma gde nema za ovako popularnu mašinu ;D Na ovom sajtu košta 770€. http://www.mototuningshop.com/Pi%C3%A8cesMoto/tabid/488/ProductID/2504/List/0/Default.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E brate svaka cast...Puno hvala za slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Molim, i drugi put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako mu leze Akrapi!!! Poceo sam u zadnje vreme da se lozim na naked da to nije normalno :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strasan je ovaj mini B-King 8) Steta sto je previse mali za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A ko je kod nas zastupnik za Akrapovic-a? Bas me zanima koliko bi me odrali ovi nasi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan zastupnik je www.mimoto.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala crw!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 29, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam gledao na nekom Hrvatskom sajtu i kod njih je Akrapovic 850e i imaju Matris amortizer volana koji je 400e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam uzeo Givi tail torbu za eventualna putovanja, pošto kofere ne podnosim i mogu ti reći da je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...