Jump to content

Moto Zajednica

udes u zemunu sinoc! (18.08.2008.)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 229 postova

sinoc sam imao udes sa drugarom u zemunu u Glavnoj ulici,bas ispred telenor radnje,to je skoro na pocetku ulice.Drugar me je vozio na cbr1000rr i spustali smo se iz ulice cara dusana ka glavnoj ulici,tu ima ona nizbrdica i na ulazu u glavnu smo isli nekih 70-80 km/h,bar mi je tako drugar rekao,i na samom ulazu u ulicu cujem da se priblizava auto velikom brzinom iz kontra smera,kasnije sam video da je to neki nabudzen bmw kockica i debil ga okrene pod rucnom i udje skroz u nasu traku i tu su ispred telenorove radnje stojala neka kola,znaci zadnji branik je bio na pola metra mozda od tih parkiranih kola i drugar se malo uspanicio i nije bas najbolje prosao izmedju i zakacio je levom stranom za branik od bmw-a i pali smo sa motora pri nekih  20 km/h po mojoj proceni.Sva sreca pa nismo povredjeni jer smo bili u kompletnoj opremi,jedino sam ja malo ogulio koleno posto jos uvek nemam pantalone sa protektorima.Sve u svemu dobro smo prosli,a ovaj peder sa bmw-om je pobegao odmah jer koliko sam primetio nije imao tablice pa smo ga ispusili za tuzbu kod policije,u svakom slucaju raspitacu se ja za tog skota tu po zemunu,i naci cu ga pa cu mu ja odrediti kaznu.Ovo je strasno,sta sve vise necu doziveti kada sam na dva tocka,sta rade neizivljeni kreteni,kupe bmw-a i misle da voze ne znam ti ni ja sta.Ne znam,necu da se nerviram,ionako sam nervozan jos uvek zbog svega.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12429 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Imali ste sreće, ipak! Zaleči ogrebotine što pre.

I ja danas za malo da nataknem juga u desna vrata, tupan umislio da vozi šleper, pa bez žmigavca polako pređe na pola leve trake i odjednom zalomi da uđe desno u neko dvorište....škripale su mi gume za medalju ali sreća, ukočih na vreme.

Bilo je ono klasično: Izvini, nisam te video...

• Drug član, 1715 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Kakvo govedo, pravac u urgentni da ti evidentiraju povrede pa onta u miliciju da podneses prijavi protiv NN lica sa sve listom svedoka, pa kad ga pronadje milicij i uzme mu meru a ti u predmetu saznas gde zivi lepo ga sacekas pa ga jos malo pocastis unistavanjem imovine za uspomenu i secanje >:(

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Sirovina. Jasno mi je da se neko pali sa nekim novim BMW-om ili nekom drugom mrcinom, ali mi nije jasno da se pali sa takvom kršinom, pa makar bio i M3.

Kada smo već kod mrcina, da ispričam i ja nešto, mada nije bilo opasno, već smešno  :D

Idem ti ja iza neke Mečke, nisam ni obraćao pažnju koja je, ali sam snimio strane table, znači neki gastarbajter. Požarevac ih je bio pun ovih dana. I pošto je kilavio, ja mu svirnem da požuri, a on ti stisnu onu Mečku, ona rovnu, zašlajfova, malo me ne oduva iz ona četiri auspuha, majku mu poljubim imperijalističku ;D

Malo se udaljio pa opet usporio, valjda da mi omogući da vidim šta vozi, kad ono neki AMG 550, čudovište  ;D ;D ;D

Bez obzira, meni je draže da vozim moj motor nego bilo koji auto, a i sigurno više uživam u vožnji nego on  :D;)

Ćuti da ste imali opremu i da se niste povredili, a budale se ne seju, već niču same.

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

dobrovoljno se javljam za 'odradjivanje' kazne na tom mamlazoidu, pametan nisam ali umem da brojim taman koliko rebara + prstiju ima :) ...

..ma svim tim papcima bih udarao po reckicu na ahilovu pa nek posle stiska gas :)

ne znam sta mi je, krdo sam ovakvih postova procitao... cak i imao gomilu neprijatnih situacija, ali ova me bas iznervirala, valjda jer je bavarsko govance u pitanju...

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

E ali ti dziberi su najgori, ti nabudzeni jugici, stojadini, renoi petice, lade, golfovi 2,3, bemvare od pre Hrista i ostale kante, a umisle da su Sumaher pa daju po gasu i glume ludilo. Samo da mi  je da znam sta li je u njihovim glavama i o cemu li razmisljaju kad prvo budze te kante a zatim ih prze i prave sranja.

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Beogradsko Mangupsko Wozilo  ;D

Dobro je da ste prosli bez vecih posledica.A kako je to sve podneo motor (mislom,nije bila neka brzina,ali ni motor nije bas jeftin)?Zato ja Munze nekako izbegavam,prem da i kod mene po Paviljonima ima ludaka,a najvise vole da se debilisu kroz Goce Delceva,na potezu od Starog Merkatora,pa do Juge.Valjda zato sto je tu 24h masa ljudi,pa kao da ih vide,da postanu face,sta ti ja znam...

• Drug član, 1359 postova

trebali ste da zovete milicuju da evidentira nesrecu i da ga posle svi lepo potrazimo  ;D daj neki opis vozila ako mozes , a pogledaj malo u ugrinovackoj ima servis za njih pa se i tamo raspitaj dali je takav dolazio.

• Svrati ponekad, 229 postova

zapamtio sam auto,crni bmw sa zatamljenim staklima,oz felne sa puno krakova,mislim da je to model grand turismo,nebitno,spojler na gepeku i strobovi u farovima,nacicu ga.Mada i takvih bembara sigurno ima bar 10 u zemunu,svi se kopiraju i prave cirkus od bmw-a.Ta kockica u fabrickom stanju izgleda vrh,i sta god se doda na njega je ciganisanje,pogotovo taj spojler na gepek koji mu stoji kao piletu sise.Uzas,skrnave bmw-a.

• U prolazu, 2 postova

Beogradsko Mangupsko Wozilo  ;D

Dobro je da ste prosli bez vecih posledica.A kako je to sve podneo motor (mislom,nije bila neka brzina,ali ni motor nije bas jeftin)?Zato ja Munze nekako izbegavam,prem da i kod mene po Paviljonima ima ludaka,a najvise vole da se debilisu kroz Goce Delceva,na potezu od Starog Merkatora,pa do Juge.Valjda zato sto je tu 24h masa ljudi,pa kao da ih vide,da postanu face,sta ti ja znam...

tu si sasvim u pravu,mada iskreno svuda divljaju kreteni,bash ih zabole za motoriste...kad vidim kretene kako jurcaju mnogo mi je drago shto kod mene na galenici cesto bleji murija,samo da ih navataju...ja sad treba da polazem a iskreno u momentima me uhvati frka kad vidim kakvih debila ima po ulicama...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja