SHONED 022 7 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju suzuki gsx 750 f.2001 godiste,vlasnik,servisiran.extra ocuvan.cena HITNO 3500E. RU table,registrovan do 06.2009.30300 km presao(prava kilometraza).moze neka zamena uz moju doplatu ako ima neko zainteresovan.telefon 064/6130033 nenad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ulje zamenjeno pre tri dana,bio u cacku! Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Avgust 25, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor u prirodi i dosta lepo izgleda. Preporuka za sve i naravno pozdrav za gazda Nesu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala djusi!kada se vidimo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 25, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Zagledao sam malo motor u Chachku i jako lepo izgleda. Sve je na svom mestu, fabrichko stanje. (Ja sam onaj dechko koji je bio pored tebe kada su oni pucali iz gsxr-ova kada si krenuo na defile. Razumeli smo se pogledom u vezi sa pucachima.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Avgust 25, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan hvala djusi!kada se vidimo? Nemam pojma. U nekoj sam frci ali javim ti se definitivno. Skoknucu do tebe ili da se provozamo malo... Sve jedno, cim se malo oslobodim dobijas poruku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=22668.msg302551#msg302551 date=1219698205] Zagledao sam malo motor u Chachku i jako lepo izgleda. Sve je na svom mestu, fabrichko stanje. (Ja sam onaj dechko koji je bio pored tebe kada su oni pucali iz gsxr-ova kada si krenuo na defile. Razumeli smo se pogledom u vezi sa pucachima.) video si moj komentar na pucace!Hvala boki-[kg] .zasto nisi rekao da si to ti?nemamo majice ili nalepnice,a verujem da si ih kao i ja porucio!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 25, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan video si moj komentar na pucace!Hvala boki-[kg] .zasto nisi rekao da si to ti?nemamo majice ili nalepnice,a verujem da si ih kao i ja porucio!? Poruchio sam nalepnice josh proshle godine pa sam digao ruke. Sad ih ne bih stavio josh da mi plate. Nisam hteo da te uznemiravam jer si krenuo na defile a prolazio sam par puta pored motora i nisam te video. Zapamtio sam te pa chastim pice kad se vidimo opet. Pozdrav, Boki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno!ja placam prvu turu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos uvek!nova cena za jesenje dane!!! [move]3300 e![/move][move]3300 e[/move][move]3300 e[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno! hajde,spreman je za novog vlasnika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nemoze druze srbija je ovo sto im vise skidas cenu oni ni ne zovu ,zabodi ti lepo 4300 e pa da vidis kako zovu. Pozdrav, valjda ce da se resimo ovog dela saita. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoze druze srbija je ovo sto im vise skidas cenu oni ni ne zovu ,zabodi ti lepo 4300 e pa da vidis kako zovu. Pozdrav, valjda ce da se resimo ovog dela saita. sta da kazem na ovo druze?.mene je motor iskreno kostao sa svim ulozenim u njega(gore pomenuto)skoro 4650e.ali stvarno toliko.placen je 4000e+sve ulozeno u njega!pa sad neka neko izracuna koliko gubim na njemu!jedini,ali stvarno jedini razlog je kupovina novog motocikla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam zato ti i kazem,ali mnogi to ne razumeju, svi bi dobar motor a za male pare ,ja dao ponudu da moze i zamena za enduro ali sve sto sam video naduvano je do zla boga momak vozi na trulim gumama i kaze ma ok je sara nemoraju da se menjaju itd itd..,a mi im sve lepo spakujemo i kad traba to da plate prave se tose,u fazonu to nije trzisna vrednost motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za motor,a i vlasnika.... :) :) Jel to zbog prodaja zbog onog slabasnog motora o kojem si pricao da hoces da kupis??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala "manijace" :D znas celu pricu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO!!!AKTUELNO!!!AKTUELNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! nova cena 3000 sa dogovorom!HITNO!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...