bojan67 2 Napisano Septembar 16, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme da se kupi novi motor i izbor je pao na Pedu Tek 125 ili Sprint Pulser 125. Vase misljenje o oba motora?Zbog cega Peda, a zbog cega Sprint? Trenutno sam nekako vise za Pedu jer novo je novo, ali se plasim da ima problema kako i prosli modeli mada kazu da je bolja.Video sam novi model i moram priznati da sam se odusevio njim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Septembar 16, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da uzmes neku krstenu marku motora umesto tih poluproizvoda? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan67 2 Napisano Septembar 16, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Nolanka je napisao: A da uzmes neku krstenu marku motora umesto tih poluproizvoda? Gledao sam, ali budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11147 Napisano Septembar 17, 2020 Ne silazi, 2237 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Pulser 125 nema nov,Peda tek 125 interesantan,ali pede se nisu bas proslavile.Za 1600e koliko kosta Peda biraj neki noviji Liberty ili Kymco. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...