RAJA 186 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Nocas kada sam se vracao sa skupa u Muzji na nekoliko kilometara od Muzje na blagoj krivini,milicija ogradila prostor motor lezi unisten na ulici i slupan auto.Gledam niko nije pomenuo ovaj dogadjaj.Stajao je i onaj kombi-Arhangel ispred.O kome se radi i kako je prosao vozac dali neko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nocas kada sam se vracao sa skupa u Muzji na nekoliko kilometara od Muzje na blagoj krivini,milicija ogradila prostor motor lezi unisten na ulici i slupan auto.Gledam niko nije pomenuo ovaj dogadjaj.Stajao je i onaj kombi-Arhangel ispred.O kome se radi i kako je prosao vozac dali neko zna Mali Sale. Dobro je, povredio je nogu, nije lom, lezi kod kuce. Videcu se sa njim ovih dana pa onda update. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ok posto je sam postavio oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :o Sta bi Sale covjece?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Druze, posto vidim da je jedino masina mozda ispravna, kazi mi jel bi samo nju prodao? Naravno ako je ispravna ili je i ona dobila neka ostecenja. Sta je sa vozacem? Ajd odgovoricu ja umesto Saleta. Vozac je ok, koliko moze da bude, nema lomova, ugruvan je i ima povecu posekotinu na kolenu. Usiven i sada odmara kod kuce. Masina je ispravna, od motora je jos ceo ram, instrument tabla, zadnji trap (vila, felna, disk... ) i rezervoar. Da li ce prodavati ponaosob ili sve komplet najbolje da nazoves i pitas ili dodji do BG pa cu te odvsti do njega. :o Sta bi Sale covjece?? Lazo sine, provereno Thunderace nije jaci od Golfa III. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Avgust 20, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan LOSA PROCENA I NEPOZNAVANJE PUTA A DA NE POMINJEM CITAV STICAJ OKOLNOSTI. NAJ VAZNIJE DA JE GLAVA NA RAMENIMA A NOGA CE DA ZARASTE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Mali Sale me je zamolio da postavim ove slike umesto njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8961 Napisano Avgust 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam video slike motora, dobro si i prosao. Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan auuuu.covece sto mi je zao.pre svega coveka,a i motora.. Brz oporavak druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Avgust 20, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan jije lako ali ozdravices zelim ti sto brze ozdravljenje i nadji neku da ti previja... nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan jije lako ali ozdravices zelim ti sto brze ozdravljenje i nadji neku da ti previja... nogu Nezlish da Mara procia ovaj post ;D LM ima li koja slika tog golfa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam , Sale mi smo komsije ... Parkiram motor tamo gde si ti pre parkirao ... Ljermontova Zelim ti brz oporavak druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam , Sale mi smo komsije ... Parkiram motor tamo gde si ti pre parkirao ... Ljermontova Zelim ti brz oporavak druze Bil iste komshije sada je na miljakovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo82 8 Napisano Avgust 22, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Sale, Druze oporavljaj se! Inace kaciga koju sam kupio kod tebe je extra!! Pozdrav! Komsija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Avgust 22, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan lepo bogami Što brži oporavak druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 22, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan uuu, gadna posekotina...fala bogu pa nije nista gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...