max80 2872 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako nekome treba dobra zimska obuća evo idealne prilike. Otkupio sam ih od drugara koji ih je vozio 4 meseca i prodao auto. Jedva prešle nekih 2.000km što kažu taman odmašćene. Ja nisam ni stigao da ih montiram jer sam i ja u međuvremenu prodao auto i prešao na SUV program, pa su ostale kao višak. Dakle idealne za nekoga ko želi da proda auto . Šalu na stranu gume su top. Proizvedene 33 nedelje 2018 godine. Cena za forum je 5.500 din za obe, koliko skoro košta jedna nova. Može i slanje kurirskim službama i lično preuzimanje. Moguća i dostava u širem centru grada o mom trošku. Za pivo se neću buniti Pošto uredništvo nije našlo za shodno da mi reši problem sa slikama, pa sam krajcovao i poslednji putopis evo linka: https://www.kupujemprodajem.com/automobili-delovi-i-alati/auto-gume/riken-tigar-205-55-16-skoro-nove/oglas/101370152?filter_id Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Septembar 11, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan eh da imaju sve 4 ne bih se bunio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, floyd032 said: eh da imaju sve 4 ne bih se bunio Nemoj da se brukas ko jos stavlja nove gume na zadnje tockove 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Gume rezervisane za kolegu Nenada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Danas izvrsena primo-predaja. Hvala kolegi na kupovini i u zdravlju da ga sluze. I cena je bila drugarska i dosta ljudi me je kontaktiralo za ova 3 dana. Hvala svima na interesovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...