Marko011 2457 Napisano Septembar 10, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Vodite računa, svugde su kamikaze. Dva udesa za 12h, u istoj krivini. Dva momka su bila na skuteru, jedbog odvezli, malo pre stigla hitna za drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 10, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend jos nije ni poceo a vec nesrece na svakom cosku i to ozbiljne. Dodje mi kad vidim sve ovo da ni ne palim motor nego da odem negde pesaka na pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 10, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam razumeo, skuter ispravio krivinu......zakačio parkiran auto, zatim ivičnjak i još dva ptrolaznika na trotoaru......horor šou..... Sinoć landrover ispravio istu krivinu, klinci, sjebali tri parkirana vozila...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10335 Napisano Septembar 10, 2020 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neko vece, Bele Vode, ulica Brace Vuckovic negde kod broja 59 mlad momak (18 god) sa curom se zakucao u banderu, uzbrdo... Srecom bez vecih posledica po njih. Tek dobio dzipa, ne znam koji, bandera pukla, nekoliko kuca bilo bez struje do sutra popodne, dok nisu zamenili banderu i kablove. Ne znam zasto, ali nije bilo u vestima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 11, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo u 61 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 11, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps WWW.GOOGLE.RS Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. postavili su lindu umesto zelenila........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...