Nolanka 538 Napisano Septembar 10, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Primetila sam da mi motor "nemirno" radi, trese kad ga upalim a to nije bio slucaj ranije i tokom npr. cekanja na semaforu kad je motor zagrejan vidim da mi se u leru obrtaji dizu i spustaju. Preventivno bih ga zakacila na dijagnostiku, cisto da vidim pokazuje li neku gresku i sta tamo pise. Gde otici, kome, koliko to zadovoljstvo kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Od 1.000 do 2.000 obično košta dijagnoza i najbolje je da odeš u Ovlašćenu kuću za tvoj bajk. Na prijemu izložiš problem, tražiš da se uradi dijagnostika i napravi predračun za popravku. Ako ti odgovara...radiš, ako ne.... platiš dijagnozu i voziš dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6121 Napisano Septembar 10, 2020 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... a mnogo biH nam lakse bilo da znamo o kom se motoru radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Septembar 10, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pise mi pored nicka: kawa er6-n. Ii nem' pojma koji je ovlasceni centar za kawasaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes mi kafu Motoring doo Kawasaki Srbija Prodaja motora i opreme za motore i motocikliste WWW.MOTORING.RS kawasaki, motocikli, enduro, jetski, atv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Septembar 11, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Mart 26, 2022 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Jel zna neko neku android aplikaciju za dijagnostiku.Konkretno za burgmana 400 k7.Imam ELM 327 wifi i nabavio sam kabl sa odb2 na 6 pina.Nema veze da li je aplikacija besplatna ili ne.Ja ne mogu da nađem za suzuki na google prodavnici.Ima za bmw motoreПослато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...