NooN 69 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobijen uz motor-malo korišćen, prethodni vlasnik je ovaj vrlo brzo zamenio za Puig touring vizir koji i meni odgovara tako da vario nisam ni probao. Uz vizir idu 4 odgovarajuće podloške-distanceri kao i 4 odgovarajuća šrafa. Cenim ga 60 € . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moze li na hiljadarku? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Nenadbg88 said: Moze li na hiljadarku? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Pisali smo u Strom temi, nazalost ne moze. Ali imas Ivana koji pravi vizire, ja sam uvek kod njega isao i bio zadovoljan. Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam da je malo podivljao sa cenama u poslednje vremeПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Februar 25, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ide dole na fixnih 50 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan vizir na prodaju Puig Touring bez ogrebotine. Cena fixna 50 €. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vario vizir prodat. Puig i dalje na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...