Djox 7 Napisano Avgust 16, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem skoro sve delove (iz agregata) za Yamahu XJ 650 '86 ,sve ispravno i povoljno Cena delova po dogovoru a moze i ZAMENA ZA RAZNO: kaciga, jasa, putni kofer ili nesto slicno od opreme... telefon 0611163451 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li na toj gomili alnaser i ako ima koje su mu dimenzije i koliko zuba ima,ja imam xj600 pa me zanima da li su isti i naravno ako pase dogovorili bi se vec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Ima alnaser nemam pojma koje su mu dimenzije i koliko ima zupcanika ali cu proveriti u toku danasnjeg dana....pa ti javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan pogledao....13 zupcanika, 17.5 cm duzine, precnik 6.5 cm........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis 13 zuba na zupcaniku cini mi se da je to to sutra ti javljam jer i ja moj moram da izvadim ako jeste koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Avgust 19, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Ma da na zube sam sam mislio...lapsus....pa ti vidi a dogovoricemo se za cenu....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan i sta bi pase li ili ne?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Sory radio sam do kasno u proteklih nekoliko dana danas cu da skinem i isproveravam pa kacim na forum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene najzad, danas sam rastavljao motor i radio shtoshta na njemu,pa dodjoh i do alnasera. LM mere su sledece: Precnik kucista alnasera 68mm Duzina osovine rotora 13,6cm Precnik rotora 46mm ukupna duzina alnasera spakovanog 19 cm ( 5mm + , - ) zupcanik 11 zuba na nutovima a ucvrsceno zegerom shto ce reci promenjljivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam nisu prevelike razlike u dimenzijama mozda bi moglo da se prepakuje. Da li si mozda upoznat sa duzinom rotora , mozda moze da se upakuje u moj stator. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upoznat....sutra krecem na reli pa kad se vratim od nedelje videcu da premerim sve to ako budem znao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan najbolje bi bilo da ja tebi to posaljem po mom calcu koji inace svaki dan dolazi za Bg pa ti brate probaj da li moze ili ne pa ako moze taman ces sa njim i dogovoriti oko cene jer inace to su delovi od njegovog bajka...toliko od mene pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan i.......aktuelno...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan i povoljno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan ili se ove Yamahe ne kvare ili se ne voze....sta drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ako je aktuelno jos uvek, interesuje me kolika mu je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...