Nolanka 508 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem neostecen polovan ili nov vizir za N87 kacigu. Ispala mi kaciga, izgrebao se vizir kao da sam fudbal sa njom igrala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan E pa ako ikako možeš da se snađeš da ti neko donese, Louis pretpostavljam da ima na lageru, nije to bilo koja marka... Ja sam za stariju Probiker našao kod njih. Bio u Beču, u radnji, nema šta nema, još i aviončić bili strpali... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 9, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A kod http://www.motoring.rs/ nema ? To je prilicno aktuelan model,trebalo bi da imaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Da,proveri u Motoringu,jasam na X lite menJao i nasao sam kod njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...