peratrap 787 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakva preporuka za fin smestaj Drač-Saranda da ne šaram po bukingu?Hotel Ramo Saranda,maximalno korektni a i voze i vole motore Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže! Šteta što nam se nisi i ti priključio, ali imaćeš prilike za "popravni"...Kume srećno Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 8, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put kolege. Neka vas gume drze. Vidimo se mozda negde na putu kroz AL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Vila Joana&Matteo u Sarandi. + 355 68 425 7957 gazda Iljir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se vratio prosle nedelje da istim iskustvima. U saobraćaju kada vide motor u retrovizoru svi su mi se pomerali desno da prodjem. Gostoprimljivost je na izuzetnom nivou. A auto put od Tirane prema Morini, kao sto rece jedan kolega kao da su ga pravili za motocikliste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pristina. Autoput extraSent from my SM-A715F using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mali doprinos i od meneПослато са SM-G930F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nemam dovoljan broj postova da postavim slikeПослато са SM-G930F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Ali nemam dovoljan broj postova da postavim slikeПослато са SM-G930F помоћу ТапатокаPostuj Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan VelipojeSent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I ja Sent from my SM-A715F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17337 Napisano Septembar 9, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3692 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan I ja najverovatnije krećem ujutru (četvrtak) iz Aleksinac prema Prištini, Prizrenu, Draču i Valoni (možda u petak i do Sarande). Plan je da u povratku koristim put SH22 i SH5 pa me interesuje ima li nekog ko je išao tim putevima. Takođe me interesuje smeštaj uDraču i Valoni i kakva je tu situacija sa kampovanjem u šatoru. Interesuje e i cena (i kvalitet) Benzina na KiM i u Albaniji. Pozdrav i možda se sretnemo negde na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4739 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 1021 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče kampova, ja sam nekoliko kontaktirao, ali je solidan broj bio zatvoren zbog korone. Na kraju sam se smestio u ovaj i nisam pogrešio https://g.page/campingvlora?share Inače, kampovanje je dozvoljeno svuda u Albaniji osim ako ne piše drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zika56 je napisao: Interesuje e i cena (i kvalitet) Benzina na KiM i u Albaniji. Na Kosovu sam sipao na Shell-u, nisam hteo da se kockam sa privatnim pumpama. Cena je 0.9 ili 0.95 eur, nisam siguran. Na privatnim je oko 5 centi manje. Ne postoji nijedna pumpa na autoputu kroz Kosovo. Ima nekoliko Shell pumpi pre autoputa, a dole na jugu sam ja sipao na severu Prizrena (okvirno 42.2513337, 20.7088379, kruzni tok, nije obelezena puma na Google maps). U Albaniji sam sipao kojekude, nisam mnogo obracao paznju, cene su sarene, recimo da je uglavnom izmedju 150 i 160 leka. To je nesto manje u dinarima, kurs je 120-122. Verovatno da ima i za manje i za vise od toga. Za kvalitet ne znam sta bih rekao, motor se nije bunio, vozio sam prilicno lagano, pa je i potrosnja dosta niza nego inace, tako da ne mogu nista reci. Interesantne su mi bile cene plina, u Albaniji od 34 do preko 60. Takodje, na pumpama ocekuju baksis. Ja to nisam znao pa su me malo iznenadili kada su mi 2 puta bukvalno trazili pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4739 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 1021 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan U nekom od putopisa sam pročitao da je kolega imao problem sa ponašanjem motora kad je sipao neko jeftinije gorivo u Albaniji, tako da sam ja samo premijum goriva trošio, gde ih je bilo. Nisam imao problema. Kastrati prima kartice, ali pazite koliko vam naplaćuju. Meni niko nije tražio bakšiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoliška 21 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: PA Motocikl: Bmw K75s Yamaha xt660z tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zika56 je napisao: I ja najverovatnije krećem ujutru (četvrtak) iz Aleksinac prema Prištini, Prizrenu, Draču i Valoni (možda u petak i do Sarande). Plan je da u povratku koristim put SH22 i SH5 pa me interesuje ima li nekog ko je išao tim putevima. Takođe me interesuje smeštaj uDraču i Valoni i kakva je tu situacija sa kampovanjem u šatoru. Interesuje e i cena (i kvalitet) Benzina na KiM i u Albaniji. Pozdrav i možda se sretnemo negde na putu. Ja sam isao Žiko SH22 od Kukesa do Fierze ,priroda prelepa put je uzan sa mnogo krivina bez nekog saobračaja nije nekog kvaliteta ali nema nekih udarnih rupa nekih 3,5 sata je ta relacija . Pa sam isao trajektom do Komani luke e odatle je je put katastrofa rupa do pupe nekih 34km do Vau deja prema Skadru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan SH20Sent from my SM-A715F using Tapatalk 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan SH20Sent from my SM-A715F using TapatalkMomci mladi Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan PioniriSent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Septembar 9, 2020 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne napisaste cene nocenja po hotelcicima na obali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sarene su cene kao i svugde. Ja sam placao apartman za nas dvoje 7.000 sa dobrim pogledom, dobrom lokacijom. Ima sigurno 50m2 i moglo je jos dvoje u dnevnoj sobi, ali neznam da li bi cena bila ista. Na plazi gde smo bili, lep izolovan hotel je bio 3500 za noc, znaci duplo jeftinije. Koliko sam se raspitao, realne cene su oko 15-20 eur po osobi za noc u Sarandi. Mislim da su Valona i Drac jeftiniji, jer su i cene u restoranima manje, bar u Dracu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U Velipolju smo platili odličan apartman sa dve spavaće sobe, sa dvorištem za motore, nas trojica, dva noćenja, 57 eur.Послато са SM-G930F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sutra smo u DracuSent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4739 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 1021 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Početkom avgusta u Dhermiju na apartmanima na samoj obali skoro da nije bilo mesta. Pitao sam na nekoliko mesta cene i išlo je od 65e do 90e. Kažem, avgust, na samoj plaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Hotel Shkodra francuz +2×1+dorucak=36€Sent from my SM-A715F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...