Vule Gilera 315 Napisano Decembar 15, 2020 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan To mora da kida kad zavrnes gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22890 Napisano Decembar 15, 2020 Integrisan, 9735 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svakako treba dobro gledati, skupe su to masine.Zverka bas! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Decembar 15, 2020 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom kada nadjes pravi ima da se zaljubis pises deda mrazuda ti jedan dobar ostavi ispod jelke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Decembar 15, 2020 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5177 Napisano Decembar 15, 2020 Drug član, 3830 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Jack Sparrow je napisao: Ne znam da li se cuje ali na leru takodje nije miran rad... Sasvim je u redu da bude malo nemiran rad na leru, ako je hladno i još ako je duže stojao parkiran pa ni gorivo nije taze. Dal je radilica prolupala, može da bude, al teško da to može da se proceni tako na daljinu. Ima ovde na forumu dobrih majstora, niko nije baš požurio da se frlja sa tako odokativnim ocenama. Al sa druge strane, motor se kupuje srcem. Ako ti se nešto nije svidelo na prvi pogled, ne treba ti crvić u glavi da ti sreću kvari u druženju sa dvotočkašem... Čudna ti je biljka čovek, ako ti se motor svidi, oprostićeš mu i silne gluposti i falinke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Decembar 15, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Taguj Satelisa ako je voljan da poslusa, meni DELUJE dobro. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Vec sam ranije kontaktirao Darka na pp, on licno nema iskustva ovim skuterima, njegov savet je bio da zaobidjem ovaj model... Svakako ja idem u utorak da pogledam jednu i nadam se kupim... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Decembar 15, 2020 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, drzimo fige, nek je sa srecom i javi na forum kako si prosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Decembar 16, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma. Poslao sam klip mom mehanicaru i ovlascenom servisu u Hrvatskoj. Moj mehanicar je rekao "pozdravi se sa covekom i dodji kuci", serviser iz Hrvatske kaze da je radilica prolupala, popravka cca 1500€Sent from my iPhone using TapatalkKojeg servisera iz HR si pitao??Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Decembar 16, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Guzonja Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Decembar 16, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Proguglaj ova dva lika, to su apriliaši u krvi, pozitivan Feedback za aprilie sa motori.hr Naj bolji hr aprilia meho je prije nekoliko godina preselija u Australiju i sad tamošnje aprilie vraća u život Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Decembar 22, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Jedna na brzaka, pa se javljam sa detaljima i dodatnim fotgrafijama...Ukratko:Svajcarac, 26.000 na satu, Leo vince full, ABS i ATC, Malossi, Givi kofer, dva vizira i svi fabricki delovi...Prede k'o mace. Skuter kupljen srcem kao sto je rekao jedan od kolega...Zamimljivo je da mi je ovaj skuter promakao u Svajcarskoj, dok sam ja pregovarao o ceni, decko od kog sam kupio skuter je bio brzi od mene i kupio ga. Posle mesec dana se pojavio kod nas na oglase, sa cenom visom od 600€-700€ nego sto bi me kostao da sam ga ja uvezo. Prodavcu sam skinuo 300€ jer sam mu rekao da znam prvobitnu cenu i tako da sam tu razliku malo smanjio.Ogromna prednost mi je bila sto sam skuter pogledao, probao bez obaveze da sam morao da ga kupim, da sam ga kupio/narucio u CH, bila bi druga prica.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Decembar 22, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, nek je sa srecom. U zdravlju i sreci ga vozio Promenio Decembar 22, 2020 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Januar 27, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam dilemu u odabiru ulja za Aprilia SRV. Po fabrici pise da ide 5w40 medjutim u servisnoj knjizici koju sam dobio od servisa iz CH pise da je na 18.000km i na 21.000km sipano 10w40 Motorex top speed. Moje bi pitanje bilo da li ima veze sto je sto je Aprilija "skuter"(prenos CVT+lanac (bez "menjaca")) i da li mora da ide tipsko za skuter (kao napr Ipone scooter) ili je to sasvim nevezano i moze "bilo koje" ulje za motore? Da li da menjam gradaciju i prelazim na 5w ili da nastavim sa 10w? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 27, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ti Jack stavi sliku na brzaka iz kamiona, daj jos koju da parimo oci sti se tice fabrike ja postujrm, nisam probao sa 10w40 uvek sipam 5w40 Motul i zadovoljan sam, trenutno mi je Motorex 5w40 Boxer isto je ok, videcu da li ga je trosio, Motul nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Januar 27, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga jos isterao da ga "lepo" uslikam. Spakovan je u garazi, ceka lepo vreme cim bude prilike bacicu neku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Januar 27, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vule Gilera said: uvek sipam 5w40 Motul Da li si Motul sipao Scooter power 4t 5w40 ili 7100 4t 5w40? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 27, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jack Sparrow je napisao: Da li si Motul sipao Scooter power 4t 5w40 ili 7100 4t 5w40? Scooter power 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 27, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jack Sparrow je napisao: Da li si Motul sipao Scooter power 4t 5w40 ili 7100 4t 5w40? Scooter power evo i sifra za filter 565 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Januar 27, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Scooter power:takoje: evo i sifra za filter 565:aha:To sam vec porucio iz Italije zajedno sa filterom za vazduh, lancem i lancanicima, ocekujem da stigne u ponedeljak bar kako u DHL-u "kazu"... ostalo je da izaberem koje cu ulje u motoru, ulje u malom lancaniku, ulje u kocnicama, antifriz... i to bi bilo to.Ne znam samo da li uz filter ulja ide i dihtung gumica... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 27, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Jack Sparrow je napisao: To sam vec porucio iz Italije zajedno sa filterom za vazduh, lancem i lancanicima, ocekujem da stigne u ponedeljak bar kako u DHL-u "kazu"... ostalo je da izaberem koje cu ulje u motoru, ulje u malom lancaniku, ulje u kocnicama, antifriz... i to bi bilo to. Ne znam samo da li uz filter ulja ide i dihtung gumica... Sent from my iPhone using Tapatalk Super, bravo. Skroz korektne cene! Ja sam isto lanac i lancanike porucivao iz Italije, takodje tozla DiD i lancanik Esyot ali prednji zadnji mi je Super Sprox. Trebas proveriti lezajeve 3 kom iza prednjeg lancanika i neznam da li si porucio manzetnu i semering oni se takodje menjaju u kompletu sa prednjim lancanikom. Ulje kojr koristim za podmazivanje je Ipon 80w90 i ok je. Imas ga bas u pakovanju zgodno za uspricavanje i da se drzi ispod sedista za nedaj boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 27, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se gumice za filter ulja tice nemogu se setiti ali mislim da ide uz filter. Skoro sam menjao ali zablokirao mi mozak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Januar 27, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Super, bravo. Skroz korektne cene! Ja sam isto lanac i lancanike porucivao iz Italije, takodje tozla DiD i lancanik Esyot ali prednji zadnji mi je Super Sprox. Trebas proveriti lezajeve 3 kom iza prednjeg lancanika i neznam da li si porucio manzetnu i semering oni se takodje menjaju u kompletu sa prednjim lancanikom. Ulje kojr koristim za podmazivanje je Ipon 80w90 i ok je. Imas ga bas u pakovanju zgodno za uspricavanje i da se drzi ispod sedista za nedaj boze.Ne, lezajeve, mazetnu i semering nisam porucio, nisam znao da se menja uz zamenu lancanika...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 27, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Jack Sparrow je napisao: Ne, lezajeve, mazetnu i semering nisam porucio, nisam znao da se menja uz zamenu lancanika... Sent from my iPhone using Tapatalk Lezajeve samo proveris, manzetna i semering bi trebali ali mogu da se vrate i postojeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Januar 27, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi jos neke sitnice da porucim iz Grcke, pa cu kad vec placam postarinu da iskoristim i narucim to...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 27, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Jack Sparrow je napisao: Ne, lezajeve, mazetnu i semering nisam porucio, nisam znao da se menja uz zamenu lancanika... Sent from my iPhone using Tapatalk Lezajeve samo proveris, manzetna i semering bi trebali ali mogu da se vrate i postojeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...