vukan 4 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 'el ce biti cehinje i po vikendicama? ;D Ja mislio da ces nesto i nama ostaviti s obzirom da si vec rezervisao Anu ;D bice to duga noc, al dogovoricemo se vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan U zivotu treba biti optimista, pa cak i onda kad nema razloga za to Moj enduro skuter pregledan, opravljen i spreman za put, sobica rezervisana, joj jedva cekam sutrasnji susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano Avgust 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,jel nosi neko kameru (mislim na kamkorder)? ja imam neko Canon sranjce,ali baterija i nije nesto izdrzljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,jel nosi neko kameru (mislim na kamkorder)? ja imam neko Canon sranjce,ali baterija i nije nesto izdrzljiva Ako se ne varam, Vukan nosi kameru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan upravo pisem o tome kad eto.... jedno UPOZORENJE: mole se svi ucesnici ove vikend voznje da urede svoje dvotockase (operu, izglancaju itd.) kao i da se sami doteraju (izbriju, ocesljaju itd.) jer ce i ovaj dogadjaj biti dokumentovan video kamerom i biti okacen na YouTube tako da naknadna intervencija (cenzura i ulepsavanje) nije moguca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Haha, taman sam krenuo da operem motor i malo ispregledam stanje besmrtnih kineskih srafova.. Al bas i da se cesljam i brijem, pa ima zena da me veze ujutru katancem za nogu od kreveta, pa ja necu nigde! Ne ne, drugari, mora covek biti maskiran bradom, nikad neznas ko gleda :0 :0 :0 Za slikanje cu da obucem potkapu, ako umetnicki odbor proceni da treba :) Juce sam inace isprepadao ceru, ja obukao potkapu da se pohvalim njoj i zeni, a mala, ima 4 godine, kaze tata-lopov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,jel nosi neko kameru (mislim na kamkorder)? ja imam neko Canon sranjce,ali baterija i nije nesto izdrzljiva Ako se ne varam, Vukan nosi kameru. upravo pisem o tome kad eto.... jedno UPOZORENJE: mole se svi ucesnici ove vikend voznje da urede svoje dvotockase (operu, izglancaju itd.) kao i da se sami doteraju (izbriju, ocesljaju itd.) jer ce i ovaj dogadjaj biti dokumentovan video kamerom i biti okacen na YouTube tako da naknadna intervencija (cenzura i ulepsavanje) nije moguca ;D znaci li to da ne moram da nosim sranjce? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim kameru tako da, ako verujes mom oku, ne moras da nosis i ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite se ljudi tu je OverLord, nema sta taj ne moze da usnimi, ulepsa i dotera, ma covek je majstor fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan GPS nam naravno ne treba,imamo Lalajka ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan E, posto ja prvi put idem sa vama i ne poznajem nikoga, da znate kad se sutra na OMVu pojavi srebni KLE sa visokim prednjim branikom - to sa ja Vladimir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite se ljudi tu je OverLord, nema sta taj ne moze da usnimi, ulepsa i dotera, ma covek je majstor fotografije hehe, hvala za to drug, drago mi je da ti je masina spremna, izgleda da je upalila pretnja sa palicama :) inace, posle onih pohvala za dobre fotke, resih da se malo vise aktiviram po tom pitanju, pridruzio sam se jednom foto klubu u kraljevu i tu sa njima ucim sta i kako....aaaaliiii, da bi fotkanje i ovog puta bilo kako treba samnom ide jedna cura koja se bavi fotografijom i okrenuta je umetnosti vise nego ja, tako da ocekujte da vas blica svaki cas :) vidimo se sutra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 22, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Masina je izglancana,gde treba da se nesto naspe,-nasuto,stvari zapakovane.Jos samo ja da se malo uglancam,i zapakujem u krevet! I onda se vidimo sutra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 22, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra u 7 na OMV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan http://inace, posle onih pohvala za dobre fotke, resih da se malo vise aktiviram po tom pitanju, pridruzio sam se jednom foto klubu u kraljevu i tu sa njima ucim sta i kako....aaaaliiii, da bi fotkanje i ovog puta bilo kako treba samnom ide jedna cura koja se bavi fotografijom i okrenuta je umetnosti vise nego ja, tako da ocekujte da vas blica svaki cas :) vidimo se sutra!!! a moja cica je arhitekta i kad me obradi u Photoshopu, nema lepseg na ovi svet, od mene ;D odoh da perem zube jer cu se sutra sigurno smejati, a nikad ne znas kad ce fotograf da te nanisani i okine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 22, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sa ekipom Bliskog Istoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja da se javim !!!! mali uglancan ( motor) , shator spakovan, podloga, vreca, koneska baterija na kurblu hehe - sto ce reci - Ebes hotel !!!! Vidimo se drustvo... A ti Saxi , eto druze bas lepo sto si sredio Kymconea tako da imam koga da - DEREM !!!! HIHIHI Laku noc majstori.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano Avgust 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo spavajte i sutra sa srećom! Srećan vam put, budite dobri i lepo se provedite! (nepotrebno precrtati ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Crven Ban, Sasa i Kepo se prikljucuju na OMW u Celijama. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja da se javim !!!! mali uglancan ( motor) , shator spakovan, podloga, vreca, koneska baterija na kurblu hehe - sto ce reci - Ebes hotel !!!! Vidimo se drustvo... A ti Saxi , eto druze bas lepo sto si sredio Kymconea tako da imam koga da - DEREM !!!! HIHIHI Laku noc majstori.... Ma Kymcone je ko raketLa, ima da leti i da bljuje delove na sve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma Kymcone je Tito! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano Avgust 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se javljali akcijaši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Crven Ban, Sasa i Kepo stigli, i napustili druzenje malo ranije zbog obaveza. Tura je bila odlicna, imalo se sta novo videti, novo sta pojesti, upoznati novih ljudi, a dobrih puteva i krivina u izobilju. Ni terenska voznja nije manjkala. Ostatak ekipe je ostao da osvaja 1830 met.nadmorske, sa sve medicinskom skolom iz Ceske. Ah ta Ceska, lepa li je zemlja! ;D Zahvaljujem se Ruski ,njegovoj porodici i ostalim momcima iz Ivanjice na lepom doceku, i trudu da nam organizuju veceru (rostilj majstorima bjb ekipe) i obolazak planine. Pozdrav celoj ekipi i vidimo se ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Sasa i ja stigli zivi i zdravi. Zahvaljujemo se domacinima iz Ivanjice na celu sa Ruskom,i na rostilju i rostilj majstorima iz BJB ekipe sa Joskom na celu. Steta sto niste bili ceo bus Ceskih studentkinja je spavao u nasem hotelu, a na vama je da razmislite sta se sve desavalo. Pozdrav svim ljudima koje smo upoznali na voznji i bilo nam je drago da smo proveli jedan vikend zajedno. Nadam se da cemo se i dalje vozati u nekoj narednoj zajednickoj voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...