Aid Dr 1 Napisano Avgust 27, 2020 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, koji je najbolji auspuh za gileru runner 2t 125cc (sve je fabrički na skuteru) Mislio sam da kupim neki rezonantni. Koje su mane a koje prednosti koliko ću dobiti na brzini i koji model auspuha se najbolje pokazao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Avgust 27, 2020 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добар и исправан Ранер као твој иде 140, колико би ти желео да иде?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aid Dr 1 Napisano Avgust 28, 2020 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam mu još testirao max brzinu zbog razrade, a mislim da moze vise da ide sa rezonantnim auspuhom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Avgust 28, 2020 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan И овако је "справа за убијање" тако да...... Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aid Dr 1 Napisano Avgust 28, 2020 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li da mi obijasniš koje su prednosti a koje mane kod takvih auspuha šta sve dobijam ugradnjom rezonantnog auspuha za 125cc 2t (našao sam neki leo vince za 125 2t za 120eura) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Avgust 28, 2020 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нема шта да ти објашњавам много, резонантни ауспух је бучнији што је добро за саобрачајно (не) васпитање и нема заштитне делова од добијање опеклина. За машину је као мелем на љуту рану.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...