bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovako se izgule cizme kad se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan inace sticajem okolnosti resim da zbog posla krenem do crnajke kod majdanpeka preko petrovca na mlavi,kuceva,pa do majdanpeka,prizori us put su fenomenalni,put ka petrovcu od svilajnca solidan.i ima bogami lepih krivina ima sta i da se vidi.a bogami i za finu super moto voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Nisi li koristio brusilicu malo da udars zazubice Vladamiru i Bokitu malo a..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stizem u petrovac i hvatam put pod noge,pardon tockove ;D ;D ;D preko melnice za kucevo,put me je fascinirao,solidan pun krivina za super moto voznju kao izmisljen,e tu sam pogulio cizme a bogami i gume u svakoj krivini,kao da je super tenerica super moto....prolazi se kroz lepu borovu i jelovu sumu,put je u glavnom u hladovini visokog drveca,a da nepricam o mirisu borovine koji se cak i ispod kacige oseti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nisi li koristio brusilicu malo da udars zazubice Vladamiru i Bokitu malo a..? nevozim ja ko baba... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na putu ka majdanpeku posle kuceva stajem sa strane,vidim kawu vn,ljudi stoje sa strane,pomislih treba im pomoc,,ha ha na svu srecu ljudi iz austrije,doduse nasi gastarbajteri... stali da se odmore us put,tako napravih pauzu sa njima i siti se napricasmo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ulazim u majdanpek umoran ,,,zedan ,,gladan,,,,put od kuceva ka majdanpeku je takodje stvoren za one koji vole da krivinare,pola puta je u hladu suma,a ulaz u majdanpek mi je bio zamalo katastrofalan,autobus me zamalo pokupi kad je presao iz susedne trake u moju,sva sreca pa st, ima kocnice za medalju,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,konacno stizem u crnajku,,pogledam tog nekog....oltajmera...o tome cemo kasnije ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i tako,,,,,krecem nazad preko bora,cestobrodice itd,,,mozda napravih gresku sto nisam isao preko crnog vrha na zagubicu,,,al nije ni bitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan naravno stalo se na rtnju da se pohasa njihova gibanica,domace kiselo mleko,popije kafica... u paracinun sam stao na pumpu da natocim plin,,i morao sam ljudima da objasnjavam princip itd rada na plin,,,ljudi se fascinirali,gazda pumpe se slogiro,mislio covek da je to nemoguce ??? ??? ??? 8) na ulazu u jagodinu srecemj jednog pacijenta sa ktm om,,neznam sta mu je znacilo da pored mene vozi na jedan tocak..dali je hteo da mi pokaze neku nadmoc ili sta neznam,znam samo da je bio u sorcu patikama i majci,,,cak ni kacigu,,uz ono divljanje po gustom saobracaju.. :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X sve jedno,sledeci pacijent je bio neki sa dl 650 ,,u japankama bez ikakve opreme,,,probao je nesto,,al mislim da se nadisao mog plina ;D ;D ;D ;D ogulio sam ga ko beba zvecku na pravcu ka popovicu,,mislim da nije bio ni siguran sta ga je snaslo ;D ;D ;D ;D,,mozda nije hteo da pozuri..uglavnom decko je probao nesto se savijao ispod vizira zmirkao mi ocima i pokazivao na pravac.....i tako,kod pruge sam stao da skinem podkapu,stigo me pa me ispitao sta ja to vozim ,jos kad je saznao da vozim na plin,,,,malo je falilo da padne u nesvest... sve u svemu prosek potrosnje oko 6,5 litra plina na 100km.. ;) :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Opet si slikao sa mobilnim!? Bokilic ponesi jednom makar fotoaparat sa sobom! Steta za ovako lepe predele da se slikaju telefonom... A sta se desilo sa patikama?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Opet si slikao sa mobilnim!? Bokilic ponesi jednom makar fotoaparat sa sobom! Steta za ovako lepe predele da se slikaju telefonom... A sta se desilo sa patikama?? pa kameru zena maznula i neda :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X a to nisu patike nego cizme,,pa malo sam vise obarao motorce po krivinama ;D ;D ;D ;D tak da vidis nogostupe ;D ;D ;D a bogami i zadnju gumu,moram da je slikam ujutro pa ce ti biti jos jasnije :P :P ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan hehehhe legendo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Avgust 12, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E jos to da vidim da sa ST i tvojim gumama struzes nogostupe, pa mogu da kazem da sam sve video P.S. jesi li za cizme koristio brusni kamen za gvozdje ili beton ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan kakva je ono antenica na koferu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovako se izgule cizme kad se vozi... Ja sam mislila da se cizme oderu sa strane a ne napred, ovo mi liici kao da si kocio cizmama :D i ja sam mislio ;D ;D ;D kakva je ono antenica na koferu... onako...za nista,,za cb....i tako to... E jos to da vidim da sa ST i tvojim gumama struzes nogostupe, pa mogu da kazem da sam sve video P.S. jesi li za cizme koristio brusni kamen za gvozdje ili beton ? ;D isto kao vladimir i boki ;) ;) znas i ti koji kamen,,,asfalt itd...prodjo danas pored tajnog okupljalista ;) ... ;) :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Avgust 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan kakva je ono antenica na koferu... Nešto mi ne liči na CB, a i mnogo je kratka bre...možda za 144 MHz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kakva je ono antenica na koferu... Nešto mi ne liči na CB, a i mnogo je kratka bre...možda za 144 MHz ;D izomile barabe na vasaru,,,,sad je samo ukras... :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Avgust 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E nemo'š pošten čovek od baraba da živi, pa to ti je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ovako se izgule cizme kad se vozi... Ja sam mislila da se cizme oderu sa strane a ne napred, ovo mi liici kao da si kocio cizmama :D E nek' si mu rekla...ja se jedva suzdržao ,al' ajde da mu ne kvarimo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Izvin'te za off, jel to ovde ima RADIO AMATERA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan ovako se izgule cizme kad se vozi... :D : :'( P.S. jesi li za cizme koristio brusni kamen za gvozdje ili beton ? ;D :D :D :D Ja sam mislila da se cizme oderu sa strane a ne napred, ovo mi liici kao da si kocio cizmama :D He he, to je jedini deo cizme koji on moze da spusti na asfalt kad sedi u mestu na superteneri. isto kao vladimir i boki ;) ;) znas i ti koji kamen,,,asfalt itd...prodjo danas pored tajnog okupljalista ;) ... ;) :D ;D ;D ;D Pa sto ne kazes sta hoces, samo se javi da povedemo fotografe na nasu omiljenu stazu pa da te slikaju kako zajedno sa nama struzes te nogostupe. :-\ :-X ...ja se jedva suzdržao ,al' ajde da mu ne kvarimo :D hi hi hi ,ma u pravu si Obelixe. Bokilicu ti si nas idol! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Avgust 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izvin'te za off, jel to ovde ima RADIO AMATERA? YU1NY ;D 73! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan YT1OXW ovde mada ja ne radim uopste... al' zato moj otac YU1XW... mozda se znate? Sad kad mu kazem da ima radio amatera jaoo! Sta vozis Arakis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Avgust 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga znam...Pored toga što sam radioamater od '77 godine ;D , već 15 godina se i profesionalno bavim tim uređajima. A vozim...šta stignem Skuter, drugarov BMW F650CS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...