ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, sta ima !!? Imam 16 godina i interesuje me da li mogu da pri polaganju A kategorije da se obucavam na motoru koji ima vise od 125 kubika !?!? Pozdrav i hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo zavisi gde polazes, na primer meni je recno da striktno mora da ima 125 ccm ili onaj trip 124.X dok sam valjda na forumu citao da su polagali ljudi sa mashinama i od po 600ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 12, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam polagao na 600ccm (R6) u Požarevcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 12, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Po zakonu do 125 ccm, al moze da se desi da ne proveravaju na polaganju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 12, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi burek i pivo za komisiju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi se cimao da polazes na vecem motoru od 125-ice?? Kad sam kupio Transalp, resen sam bio da na njemu polazem voznju. A onda sam probao motor od auto skole (Yamaha ybr125), i odusevio se!! 125-ice su kao rodjene za obuku i polaganje ispita. Voze se kao bajsevi, i sigurno ces osmicu lakse odraditi sa 125-icom nego sa nekim vecim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Avgust 12, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, tek u 17 godina mozhesh da polazhesh i to na motoru do 125ccm i da imash ogranichenje do 18 godina da samo mozhesh do 125ccm da vozish a posle kad napunish vadish novu dozvolu gde ti ukidaju ogranichenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ja sam polagao na petnestici od 50cc i bio najbolji motor za polaganje. Posto si dosta mladji mozda i neznas sta je to.To je TOMOS 50cc registruje se na BG ili vec odaklesi.Sa 16 god. polazes za A sa ogranicenjem do 125cc a ne samo za 125cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne moraš da polažeš na svom motoru, nadji autoškolu koja ima motor.Ja sam uzeo od autoškole, polagao na KMX125.I stvarno nema potrebe da pokušavaš na nečemu osim 125-ice, samo se mučiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 14, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan heh Ma nema veze, visok sam za sve 125-ice na kojima sam bio, zato pitam da li moze sa 250 jer su mnogo veci , a sto se tice tezine i jacine,to mi cak i odgovara, ne bi naravno divljao , nisam takav tip, a navikao sam na 200 kila tako da ce mi to biti igrackica, he Pa i ja sam visok preko 190 pa mi KMX bio taman.Moj ti je savet da nadjes neki enduro za polagane.Naravno, ako je tebi stalo da polažeš na većem motoru, ti ćeš to uraditi, mada ne vidim svrhu.Po zakonu ne može ako si mladji od 18, u praksi možda i prodješ pitanje kakav ce ti biti policajac.Al pre nego što kreneš u tu avanturu, uzmi neki motor od 200 kg, pravac poligon i probaj da uradiš osmicu.Da ne bude posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano Avgust 14, 2008 Ne silazi, 5589 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako polazes sa 16 godina, kao sto sam ja svojevremeno, moras da polazes na motoru do 125ccm i imas ogranicenje do 18-te god na 125ccm. Naravno to nigde u dozvoli ne pise samo se podrazumeva. Sa novim Zakonom o saobracaju, stvari se biti znacajno drugacije i polaganje nece biti bas jednostavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Avgust 14, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ako polazes sa 16 godina, kao sto sam ja svojevremeno, moras da polazes na motoru do 125ccm i imas ogranicenje do 18-te god na 125ccm. Naravno to nigde u dozvoli ne pise samo se podrazumeva. Sa novim Zakonom o saobracaju, stvari se biti znacajno drugacije i polaganje nece biti bas jednostavno. Meni je pisalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano Avgust 14, 2008 Ne silazi, 5589 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=22419.msg297055#msg297055 date=1218733267] Ako polazes sa 16 godina, kao sto sam ja svojevremeno, moras da polazes na motoru do 125ccm i imas ogranicenje do 18-te god na 125ccm. Naravno to nigde u dozvoli ne pise samo se podrazumeva. Sa novim Zakonom o saobracaju, stvari se biti znacajno drugacije i polaganje nece biti bas jednostavno. Meni je pisalo Ja sam polagao `92. stvarno nije nista pisalo. Ne znam da li su to u medjuvremenu promenili. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jesu.Sad ispod "Motocikli" dodaju "do 125cm3".Bar je meni tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...