Sejo MaglajBH 14 Napisano Avgust 24, 2020 U prolazu, 4 postova Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan vozdra ljudi, planiram odvesti turu do CG i nazad. planirana ruta Mostar - Stolac - Trebinje - Herceg Novi - Budva. s obzirom da će mi ovo biti prvi put u CG kao i da vozim ovom rutom, svaki savjet u vezi s tim gdje biti na oprezu tokom vožnje, gdje stati, gdje je dobra klopa, koja mjesta obavezno posjetiti, najbolja mjesta za praviti fotografije itd. je dobro došao. unaprijed zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 25, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezno svratio na Durmitor al ne znam kolko ti je usput pogotovu ako ides preko Trebinja. Mozda u povratku. Na oprezu budi svuda, a kad si gladan klopa je dobra bilo gde Ponesi ti sudzukice neke pa baci na zar negde usput da puca samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...