Robert 0 Napisano Jun 14, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Detaljne informacije mozete dobiti na br. tel. 063/564-501(Djuka) koji je organizator susreta, a ja mogu da vam kazem da je ulaz i klopa DZABE, u petak je rock maraton kikindskih bendova, a u subotu trk ubrzanja, street fight (caba iz madjarske...), defile, razne igre i takmicenja a uvece koncert Parti Brejkersi. Za nedelju neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel to u Kikindi i kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 0 Napisano Jun 15, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Brko, put pod noge,pardon...kawu pod du :oops: e i pravac Kikinda :skuter: To ti je sledeci vikend 23,24,25 jun!cekamo te na :drinkers: Obavesti i sve ostale koji su raspolozeni da dodju a koji nisu videli ovaj post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 15, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Trka bice isto mesto, kde je prosle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu, ne verujem da cu doci. Taj skup se poklapa sa skupom u Velikoj Plani a tamo sam bio prosle godine i super se proveo tako da ga necu propustiti ni ove godine ako bude bilo lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 16, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu' date=' ne verujem da cu doci.Taj skup se poklapa sa skupom u Velikoj Plani a tamo sam bio prosle godine i super se proveo tako da ga necu propustiti ni ove godine ako bude bilo lepo vreme.[/quote'] plana se nikako nepropusta,tamo je uvek super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...