sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 22, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Idemo kroz šumu i prilazi nam ČOPOR ŠAKALA, jedva izvukosmo živu glavu!" Aleksandar je proveo pet dana putujući Srbijom na motoru i ovo je SAMO JEDNA OD USPOMENA WWW.BLIC.RS "Verovatno bih i ove godine vozio neku destinaciju sa izlazom na more, ali zbog situacije koja je takva kakva jeste, putovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10530 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 3408 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Komentari su prilično... "Srpski" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8218 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan E, kad bi ovi iz Blica znali za BJB Putopise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5610 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su tacno izvukli zivu glavu? Posto je to naslov, nigde ne pise da su ih napali ili slicno, ili mi to promaklo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 22, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan I mene su jurili vukovi jednom prilikom. Pun gas u crveno mi nije pomogao, i setim se nacina kako da prezivim. Dam desni migavac, oni skrenuse desno, ja kontru u levo. I spasem zivu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...