dkk 16 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vassa iskustva sa njima ako ih uopsste imate? :?: Za poccetak samo da kazzem da sam bio jednom prilikom u servisu sa drugarom (on je vozio nov motor na redovan servis -- CBR 1000R '04 -- i proveo sam skoro ccitav dan tamo. Trebalo bi mi ccitav dan kuccanja da opissem dozzivljaj i utiske. Ukratko: Ovlasteni "serviseri" kao i "prodavci" za Hondu! Ako ste kojim sluccajem kupili kod njih motor prisiljeni ste da tamo odrzzavate motor da bi ste imali vazzecu garanciju u trajanju od dvije godine. :cry: Drugar je jako nezadovoljan njima najblazze recceno.... Kakva su vassa iskustva? Evo i neka slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jul 4, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dva puta bio na servisu..prvi put mozda 2 sata ali smo radili 2 motora! 2. put nisam se zardzo pola sata! Svaka im cast na poslovnosti i ljubaznosti... Napomena oba puta sam "banuo" nisam nista zakazivao!!! Naravno imaju oni svoje price ali ako im kazes hocu to i to ...tu je kraj prici! Moja iskustva sa njima su POZITIVNA..sto nemora da znaci da je pravilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan I moja iskustva su samo pozitvna!!! Tamo servisiram Storma vec dve godine i imam smo reci hvale!!! Zvonko je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo, takodje pozitivno. Zvonko je odlican, ima znanja, a i brzinu. Sve u svemu, za sve sto moze da saceka idem tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Takodje reci hvale za Zvonka. Covek samo cuti ali lepo radi sto je i bitno! Radio mi je rucice na Hondi, nesto nije moglo kako treba i iscimao se bas, ostao 2h ali jbg, bez zakazivanja. Izasao mi je u susret maximalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Maj 3, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Zvonka i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VARADERO 3 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Zvonko je extra lik.Sve pohvale.Evo i njegovog telefona 064 82 555 39. Zamena guma definitivno najjeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 53 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Centar S, uvek su mi učinili maximalno, i par puta kad sam radio kod njih i preko njih nabavljao delove, rad su mi "oprostili"... tamo sređujem i kola i motor, gazda Dragan je baš OK lik. Čujem da Zvonko više ne radi gore od skoro, ne znam ko im sad radi motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 4, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo tačna informacija da je Zvonko otišao iz Centra S? Ako može info u kom je servisu, da isti zaobidjem u širokom luku, hvala........ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRF_450 0 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo tačna informacija da je Zvonko otišao iz Centra S? Ako može info u kom je servisu, da isti zaobidjem u širokom luku, hvala........ otisao je iz centra s i sad ima svoj servis u Bolecu kod crkve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Novembar 9, 2011 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo tačna informacija da je Zvonko otišao iz Centra S? Ako može info u kom je servisu, da isti zaobidjem u širokom luku, hvala........ Zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...