bogdan9 1 Napisano Avgust 13, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Srbija Motocikl: Trenutno ništa jer još polažem. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, napravio sam ovu temu jer mi je potrebna pomoć. Zovem se Bogdan i od malena sam hteo da vozim motore jer su mi skoro svi u familiji bili motoristi ili ih još voze. Naime, imam 16 godina i trenutno polažem za A1 kategoriju, što znači da smem da vozim motor do 125cc. Tu naravno i dolazi u faktor moj budžet koji je oko 1200€ (možda i koji € više). Gledao sam Yamahu YZF R125 ali je ona nova oko 5.500€ (polovna u dobrom stanju 2500€) tako da mi to ne ulazi u budžet nikako. Takođe sam gledao i Pedu Pro XT 125 pa me zanima ako se neko susreo sa ovim motorom da mi napiše neko mišljenje o njemu. Čuo sam da ovlašćeni servisi ne uvažavaju garanciju tako da vlasnik mora iz svog džepa da izdvoji novac ako se nešto pokvari na motoru, ako neko zna više nek napiše. Nadam se da ćete mi pomoći i hvala vam unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Avgust 13, 2020 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Проблем такозвани ГАРАНТНИ РОК је уобичајени на Балкану а за увоз возила из Кине је проблем на квадрат. Увози се много лошији квалитет од наплачене цене, а због ниске цене набавке извозник не прихвата никакву подршку такозваном "дистрибутеру". Укратко, да би возио Кинза мораш бити "сам свој мајстор" или да имаш сервисера са ореолом на глави.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 14, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Tema je prebačena u Predstavljanje, gde bi inače trebala da počne komunikacija sa novim članovima, kako je red... Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...