Zile99 0 Napisano Avgust 13, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, skoro sam kupio svoj prvi motor, u pitanju je kao sto vidite Honda NSR 125, vozim je vec 2 meseca i gasila mi se na leru, s obzirom da je sve ovo novo za mene oterao sam motor kod majstora da mi nasteluje karburator, on je primetio da mi nesto lupka u masini i rekao mi je da ne zna sta je ali savet mi je da ga "udam". Mene zanima sta to moze da lupka nebitno na kom broju obrtaja, a tako ga vozim vec 500km, jedino prvo paljenje kad je hladan malo teze upali (treba mu 30s) ako nekome treba poslacu i klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 13, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce nekom klip koji je prolupao? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Avgust 13, 2020 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan klip = video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Avgust 13, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je otišao klip, a pod uslovom da je cilindar u ok stanju, nije skupa popravka. Nov klip ti je od 80 - 100 e i posle si miran jedno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zile99 0 Napisano Avgust 13, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/uXos-Lugis0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6760 Napisano Avgust 13, 2020 Ne silazi, 6583 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svako dalje insistiranje na vožnji može da prouzrokuje štetu, veću nego što trenutno jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zile99 0 Napisano Avgust 13, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci prolupao, nista hvala vam ljudi u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6760 Napisano Avgust 13, 2020 Ne silazi, 6583 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije moguće baš to tek tako utvrditi. Da je dobro nije, ali za stvarno stanje mora nešto i da se rasturi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...