Bogdan91BG 28 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da se ne zezamo ...na OMV pumpama za 75 kinti imate kompresor 3 minuta i njime mozete da birate programe : sapunica+voda ,voskiranje itd itd...meni je to mnogo bolje i lakse ...i naravno posle jelenkom i sprej za plastiku...fala lepo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 28, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ehej druze moj, a mascina sa lanca i ostatka motora :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni,za detaljno pranje motora,ispod sat vremena nista,pricam iz licnog iskustva .A nikako se ne bih zezao sa kompresorom po masini,pogotovo masinom koja se nije ohladila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima de sa kupi tecnost za bez kontaktno pranje. Desetak eura dva litra, valjda toliko. Pumpica za prskanje tri litra vode, malo dospes sapunice i prskaj. Pre toga motor saperes vodom, poprskas sapunicom, malo sacekas, saperes, vileda krpa za kraj i to je to.Petnaestak minuta. A lanac, jeb. lanac kad rikne zamenis. S vremena na vreme prsnes silikona, pa kolko izdrzi. Prodje zivot u ciscenju lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan A lanac, jeb. lanac kad rikne zamenis. S vremena na vreme prsnes silikona, pa kolko izdrzi. Prodje zivot u ciscenju lanca. Il vozis maxi skuter da te glava manje boli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 28, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan A lanac, jeb. lanac kad rikne zamenis. S vremena na vreme prsnes silikona, pa kolko izdrzi. Prodje zivot u ciscenju lanca. Il vozis maxi skuter da te glava manje boli ;D Ili tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8670 Napisano Avgust 28, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam motorom na poslu, ovaj pljusak tokom dana ga je nekoliko puta oprao. samo da sam u pauzama naneo bar malo sapunice i caklio bi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj pre neki dan oprao sa samponom za kosu, posle toga se sijao ki now... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pre bih dao 20e kurvi za oralnu masazu jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pre bih dao 20e kurvi za oralnu masazu jbt Sa sve onako garavim rukama od lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja perem GSR-a 1-2 puta nedeljno i to uvek kada i lanac. Lanac operem faminom i posto famin skidam vodom bude mi ceo motor musav. I posle toga odem na OMV na detaljno pranje motora kako bih sve isprao. Posle toga ga samo malo doteram kod kuce,naprskam lanac i ispoliram ga Sonax-om ili necim tako. Samo treba vremena za sve to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan USPIO SAM !!! Nasao sam ono sto sam dugo trazio! Usluga i moto pranje kakvo duuugo vremena zelim, poslije toga motor izgleda ovako (npr. moze da se jede sa lanca i zadnje felne): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao nov ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 9, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan USPIO SAM !!! Nasao sam ono sto sam dugo trazio! Usluga i moto pranje kakvo duuugo vremena zelim, poslije toga motor izgleda ovako (npr. moze da se jede sa lanca i zadnje felne): Zar nisi zaboravio nesto da kazes?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan USPIO SAM !!! Nasao sam ono sto sam dugo trazio! Usluga i moto pranje kakvo duuugo vremena zelim, poslije toga motor izgleda ovako (npr. moze da se jede sa lanca i zadnje felne): Zar nisi zaboravio nesto da kazes?? taman sam to isto hteo da ga pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa cekao sam da neko pita U pitanju je covjek sa foruma i to glavom i bradom vulekawasaki! Dobar momak skroz, ljubazan, fin, precizan, pedantan i pravi ortak Motor se radi preko dva sata (juce smo bili tamo cijela cetiri sata, bio je jaaaako glibav ), u milion slojeva, milion zastita, poliranja, ma ni sam vise ne znam sta sve Totalno precizno i s ljubavlju + sto je atmosfera u garazi sjajna! Prvi put da nisam morao sam da nastavljam ciscenje kada stignem u garazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan exstra kao nov,svaka cast za vuleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam,drago mi je da vam se sviđa...ko bude zeleo ima moj oglas-neka dođe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast na ovome! Bolje nego iz fabrike ;D Pre metar dana moja keva kupila neki Zepterov paro-cistac za kucu. Otpakovali ga mi, namontirali i radi strava. E onda ja uzmem malo da cesljam uputstvo i naidjem na deo gde pise kako se on moze koristiti za ciscenje automobila i motora i spolja i iznutra. Bilo mi malo sumljivo pa probam na mojoj Zastavi kad ono radi extra! Motor ociscen kao nov. Onda predjem na Transalp-a i ocistim ka za pola sata "od glave do pete"! Ma samo se sija!! Ja prezadovoljan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam posle poslednje voznje da imam dosta ogrebotina na prednjoj masci. Verovatno sam se vozio iza nekoga a da nisam ni primetio da njegova zadnja guma baca kamencice. Nisu klasicne ogrebotine vec rupice a na ivicama ce podigla farba. Imate li i vi ovakvih problema i kako ih resavate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam oprao skuter u lokalnoj perionici. Cena 100 dinara. Solidno oprano ali mogao je da stavi malo vise silikona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pranje vrelom vodom pod pritiskom na OMV pumpi je sasvim dovoljno za većinu slučajeva... Nakon toga brisanje magičnom krpom i motor će biti tipi-top!!! Izuzetno, ko ima noviju mašinu može da stavi pre pranja malo ''hemije'' na njega... Predlažem da uzmete nešto iz asortimana MA-FRA (italijanski proizvođač) koji zaista poseduje odličnu hemiju za pranje motora. Kontakt osoba je Dejan Stanković 063 613 569 Njihova firma prodaje ovu hemiju za motore i automobile... Ja sam koristio i znam zašto preporučujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kako da nadjem vuleta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan 063 319 677 Vukašin-Vule Tretman:-pranje motocikla -poliranje oklopa -voskiranje motocikla -podmazivanje fuzasterskih opruga,i drugih pristupačnih sajli -cena 1000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...