Dexterr 1969 Napisano Jul 8, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nakon TL Nešinog (ne)iskustva s Mobil-ovim sprejetom za lanac, kao i mojim, Neverovim i Pablovim takodje, èvrsto reših da izvršim ovu nezahvalnu dužnos' i da upozorim SVE posetioce sajta ili posedovaoce BILO KOG 2-toèkaša da je Mobil sprej za lanac FALŠ svuda gde ga nadjete za nekih 500 din ili sl. Ovim aludiram na prodavnicu 'Autotehnik' (Man Filteri) i NAGLAŠAVAM da je - KOMPLETAN MOBIL Program (sve vrste ulja) 'FALŠ' u ovoj radnji, na svih par lokacija u gradu. Saznao sam iz pouzdanog izvora a i LIÈNO sam imao iskustvo gorko 500 Eura koje to dokazuje! Ne nasedajte na par stotina dinara manju cenu, na dupe æe vam izaæi . Zauvek vaš Dexterr, borac za pravdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jul 9, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi mogao da ispricas svoje gorko iskustvo mene bi bas zanimalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 3, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve informacije su vrlo korisne, mada ... nemojte pogresno da me shvatite, mislim da nasilje svakako treba izbegavati ali sve ima svoje granice. Takve lopuze "nasle pa zasle"! :x Oces da odemo da ga ... malo ... da mu malo ... :x (Samo bez onog vezivanja lancem za motor i "voznje" kroz centar) Mik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 3, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ELF -om :?: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 4, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Elf iskustvo, iz takodje pouzdanog izvora, tvrdi da je sve sto nije u limenci, takodje falshcina ili bar 90%. A izvini 'di ima ELF za motoe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 4, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko ja znam (a uzmi u obzir da dosta toga i ne znam kao novajlija u svetu motorciklista), zasad samo na ELF-ovom sajtu. Nego, imam tetku u Parizu (pa ipak me je uvek nesto mrzelo da odem i vidim taj grad (sto nema veze sa ELF-om)), starija zena, mrzi motore (more mrzi i cigare, odbija da mi donese i kutiju Gitanes-a), 90% vremena izglada otprilike ovako: :x (eeeh, tako mi izgleda i veci deo familije ... Kakve "siledzije"!), al' ako bas navalim mozda bi i donela koju kanticu. Pozdrav Mik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 4, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Posto se radi o zemlji porekla, ce da bidne oridjinal, aj ondak nek ti donese MOTUL :wink: to je provereno 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 9, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam ELF e-mailom, trazio adrese njihovih prodavnica u Parizu (i ponavljam: u Parizu), a oni meni ovo: ---------------------------------------------------------------------- You can contact a Serbian company regarding ELF products: PROFACO d.o.o. Lenjinov Bulevar 10 Z/IV, 11070 Novi Beograd Tel: 381-311-36-82 e-mail: profaco@scnet.yu Best regards Gábor HORVÁTH ---------------------------------------------------------------------- Na toj adresi zvuce uljudno i usluzno (sto opet u smislu kvaliteta i garancije da je proizvod originalan nista ne znaci - to je samo korespodentkinja) nude ulja za motorcikle, a antifriz zasad nemaju zbog stalnih fluktuacija njegove cene. Ali ako nastupimo sa zeljom organizovano, preko klubova ili jos prakticnije po vrsti materijala od kojeg je motor (npr. imaju poseban antifriziz za motore od aluminijumskih legura, a to bi trebalo da su svi "R"-ovi), mozda bi mogli da nabave. (Potsecanje: antifriz se menja svake 2 godine. Do dve godine ima antikorozivna svojstva, a posle 2 godine postaje agresivan.) E sad, kako cemo? Mik (064/3295-208) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 9, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno moj prijatelju koristi onaj najjeftiniji antifriz. Nemoj da bacas pare na neke "specijalne" antifrize za motocikle. Ovde u USA svi koriste iste antifrize koje koriste i u automobilima i niko nema nikakvih problema. Ja znam da u Srbiji ima mnogo problema sa fals uljem i ostalim proizvodima ali nemoj te da nasedate na te price o specijalnim antifrizima i slicno. Pokusacu da nadjem clanak o vrsti i kvalitetu ulja i koja ulja se mogu bezbedno koristiti u moto motorima. Inace ja sm kupovao neka ulja kod sets kaplara u nekoj maloj radnji Auto-Grk i bio sam jako zadovoljan. Tip se razume u motore. Evo ga clanak: http://www.xs11.com/stories/mcnoil94.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 9, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ... uuu, pa tu ima da se cita ... :? Hvala ti mnogo! Mislio sam da je trik u nekim inhibitorima korozije koji se dodaju zavisno od materijala bloka. Jos jednom hvala. Mik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao svima.AGIP original,uvezen iz italije,ceo program,izvolite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...