Jump to content

Moto Zajednica

Nosac kofera za HONDU hornet 02

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

Momci, gde mogu da nabavim nosac kofera za Hondu hornet 02...

Devojci mi neudobno kad hocu negde dalje pa da joj stavim kofer da se nasloni da ne bi vise isao kolima...

Hvala!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Triumph Street Triple

pogledaj u TRION-u u vitezova karadjordjeve zvezde.Oni rade GIVI program,ako nemaju na lageru,mozas da narucis.Imas i SHAD kod autobuske stanice,prodavnica pored MOTORINGA(zastupnik yamahe)

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

UH!!! Ti nosači jedva da nose samo natovaren kufer preko idealno ravnih površina.... Naslanjanje persone + prelazak preko neravnine = ne bih se kladio na domaćina

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Bre, nisu baš tako slabi. Ono, nije možda baš za zavaljivanje kao u fotelji, ali mogu malo da se odmore leđa. Ono, možda su za Hornet slabiji, ne znam, ali ovi za Fazera su prilično jaki i ne verujem da su oni slaba tačka, verovatno je slabije kačenje kofera za ploču.

Evo šta je na raspolaganju za Horneta 2002 iz Givijevog programa:

http://www.givi.it/per_la_tua_moto.asp?co_id=1033〈=en

• Drug član, 1372 postova

Po neravninama tesko je voziti se naslonjen jer udara u ledja jer se suvozac klati napred nazad. Plus sto uopste nije prijatno voziti nekog u uspravnom polozaju jer se motor malo drukcije ponasa.

Da, oznaka za nosač je 162FZ i verovatno ćeš hteti M5 ploču i onda možeš da staviš V46 ili E52 (za dve kacige).

downloadfree.asp?lib=Immagini&ID=1045&UT_ID=0

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

Juhu!!!

Jel ovo iz one prodavnice sto ste mi preporucili?

Da znam gde da jurim cifru...ja bi joj stavio onu kofercinu sa naslonom...jel to uopste postoji...video sam na skuterima  :-\

Naslon se dodatno kupuje (sunđerasta guma) i košta 3.900,00 dinara u Trionu. Kači se na V46 i E52. Naravno, za neke druge kofere postoje neki drugi nasloni, ali ovo ti je moja preporuka jer ste dvoje na motoru i mesta za stvari nikada dosta (kada voziš ženu/devojku)  ;D ;D ;D

Nije mi čist motor inače bih poslao slike da vidiš kako izgleda sve kompletno  :D

• Zainteresovan, 599 postova

Kod mene sam namestio MONORACK 3 na koga je kum slucajno nabasao na buvljaku za 30 evrica  ;D !! Medjutim,ovaj smajli mi je vrlo brzo nestao sa lica kada sam morao da prepravljam nosac jer je kofer bio vrlo blizu suvozacu koji je bio vise na mojim ledjima nego na sedistu. Jes da je to moja zena ali sto je mnogo mnogo je  :D !  Morao sam da pravim posebnu plocu od aluminijuma debljine 5mm  koja ide ispod originalne. Momci koji seku sve sa mlazom vode (VATER JET) napravilu su prema gornjoj originalnoj i produzili je za 10 cm. Tako da je sada kofer odaljen 10cm od prvobitne pozicije. Momci su uzeli 60 eura za njihovu majstoriju sa mlazom vode  >:( !  Ali sada lepsa polovina ima mogucnost zavaljivanja kao u fotelji.

post-1658-12879002223517_thumb.jpg

danas sam bas gledao taj naslon..bezveze je,dao bih hiljadu,dve,al 50 evrica-nedam

Isti slučaj je bio sa mnom, ali sam imao sreće. Već sam to ispričao u jednoj drugoj temi, ali evo ukratko da ponovim. Slučajno odem da vidim Skoplje, pravio sam burazeru društvo jer je on morao da ide, pa usput posetimo jednu moto prodavnicu, Ducati Skopje. Tamo burazer iz nekog zapecka izvuče naslon i kaže evo ti naslon za tvoj kofer. Ja malo pogledam, mogao bi da bude, piše i Givi ali ne piše puna oznaka. Pitam prodavca za koji kofer mu je taj naslon, kaže ne zna, rekoh imaš li Internet na tom kompjuteru, kaže ima, proverimo mi, liči da je E95S, samo nema Givi logo kao na ovoj slici

motoracer_givi_e95s_oparcie.jpg

ali po obliku odgovara, odnosno izgleda baš ovako

4262-500x600.jpg

Pitam ja koliko košta, kaže 30€, pitam gde su kutija, šrafovi i ostalo, kaže nema. Mislim se ja, super, nema ništa, ne zna od čega je, sada ćemo da se cenkamo. Kažem ja, može li ovo brate za 20€, on kaže može, ali kao šta ako ne odgovara. Ja mu kažem, ma nema problema, prodaću nekome kome odgovara, to je moj problem, daj ti to za 20€ i ništa ne brini. Zapakova to čovek u kesu i to je to, eto meni naslona na koferu  :D

Naravno, Givi original, ali su zagubili ostatak pakovanja. Nisam bio baš 100% siguran, ali mi je laknulo čim sam stigao kući, savršeno se uklapa u krivinu na koferu, a posle se ispostavilo da su i rupe na tačnom odstojanju, dakle ovo je starija verzija E95S, a novija ima Givi logo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja