gajdar 174 Napisano Avgust 9, 2020 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Narode dragi, Ima li ko do ponudi štitnike za ruke i ručice sa grejačima a da odgovaraju za Suzuki GS 500 E, iz 1995 godine? Moze polovno očuvano a može i novo. Crne, ljubičaste ili bele boje Ima na Aliexpresu i Ebay-ju ponešto sa prihvatljivom cenom, na primer za štitnike od 20 do 30 dolara. Ručice je već lakše naći jer je to univerzlnija oprema. Jedino sto nikad to nisam kupovao i montirao pa nemam iskustva da bih procenio da li model odgovara jer je opis na internetu cesto štur. Ovako ako neko ima vise iskustva da mi ponudi ili me uputi. Samo da nije tipa “imas kod ... za 13.800”. To vec vidim na internetu i cena mi je pojaka. Uzdam se u vase iskustvo, hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Avgust 9, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stitnike imas u Nisu na KP ces ih naci, ne zale se ljudi.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Googlaj petu stranu, otprilike 10-11 post od vrha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...