Google 48 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU: Motociklista poginuo nakon što je udario u zaštitnu ogradu na auto-putu WWW.NOVOSTI.RS VOZAČ motocikla je poginuo, a njegov suvozač teško povređen... Zna li se nešto više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam tu kad se to desilo U pitanju je Goran Glušica iz smedereva iz mk Arhangel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Deo auto puta skroz u mraku, Au desnoj sporoj traci u krivini u mraku bio je neobelezen parkiran automobil. I da izbegne udarac u auto ispravi motor i udari u bankinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 9, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Cenim da je ovo u pitanju...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 9, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa. Ove godine crna sezona, mozda jedna od losijih. Pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Avgust 9, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sloba CBR je napisao: Deo auto puta skroz u mraku, Au desnoj sporoj traci u krivini u mraku bio je neobelezen parkiran automobil. I da izbegne udarac u auto ispravi motor i udari u bankinu. Parkiran auto u sporoj traci na autoputu (ne u zaustavnoj ??) !?!?!?!?!?!? Majko sveta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Avgust 9, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je deo puta uzbrdo onda se sve tri trake koriste za voznju nema zaustavne koliko se secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 9, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Kako novine kazu, u smeru ka nisu, tako da bi trebalo biti nizbrdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Avgust 9, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Stile je napisao: Parkiran auto u sporoj traci na autoputu (ne u zaustavnoj ??) !?!?!?!?!?!? Majko sveta ... pre 6 minuta, dvlns je napisao: Ako je deo puta uzbrdo onda se sve tri trake koriste za voznju nema zaustavne koliko se secam Tako je kolega,prolazim tom deonicom skoro svaki dan zbog posla..i prilično je nepregledno jer se penješ kroz krivine,a noću posebno,nema rasvete.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Avgust 9, 2020 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan I za nizbrdo je isto traka za spora vozila, koja se nazalost cesto koristi za skracivanje krivine... I sam sam je x puta koristio da preteknem onog u srednjoj i onog sto pretice tog iz srednje... U sred krivine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17172 Napisano Avgust 9, 2020 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, branko_stefanovic said: Eeee ali parkiran na nizbrdici, pa jebem mu mater, pusti ga u ler nizbrdo pa stani u zaustavnu cim se pojavi, ili ga bar obelezi s nekim sranjem... Garant stao da pisa ili neka druga glupost... Ja bi tog coveka sad u zatvor majke mi... ubi coveka, ni krivog ni duznog... Dzaba, ovde ljudi jednostavno nemaju u glavi sta je odgovornost u saobracaju i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Avgust 9, 2020 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Dal je taj smugnuo ili su uspeli da ga zadrze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Bio je parkiran dole na dnu nizbrdice u zaostavnoj traci neosvetljen. Kaze da je stavio trougao preblizu auta i onda je prolazila neka 'inspektorka' koja je stala i rekla da pomeri trougao dosta gore negde sto je on i uradio. Naisao sam nakon udesa ali sam prosao motorom dole i cuo sta je pricao policiji koja je uzimala izjavu. Na tom autu nije bilo ostecenja ali policajac kaze da je bilo na lastinom autobusu koji je bio par stotina metara ispred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Da,pri kraju nizbrdice u mraku Ta policajka je i pozvala hitnu,a autobus je stao da vidi sta se desilo pa ga je policija zadrzala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 9, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan I opet brzina +noc. Mozemo da trazimo krivca i osudjujemo ali sami sebe dovedemo u takve situacije. Sta je on trazio u skroz desnoj traci koja na tom delu sluzi za kamione koji idu nizbrdo jako sporo zbog kocnica? Jbg,ode zivot u sekundi. Neka mu je laka zemlja. Suvozacu zelim brz oporavak 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Avgust 9, 2020 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd polako sa komentarima jer ocigledno da ne poznajete tu deonicu toliko dobro. Ja je gledam svaki dan iz dvorista maltene, prolazim 2 do 3 puta nedeljno minimum. nesrecni kolega se kretao iz pravca grada ka Nisu pre uspona stoji jasan znak za spora vozila ovo ogranicenje macku o rep, pegla se gas zbog uspona zatim idu dve benz. pumpe jedna preko puta druge sam vrh uspona, odavde krece spust, sledi blaga leva krivina ogranicenje brzine se spusta na 80km/h, odavde krece ludilo, da vidite baje na 2 i 4 tocka 80 se mnozi sa 2 u najmanju ruku jer treba opeglati par krivina vise gledam u srednji retrovizor nego sto pratim napred zbivanje prvo ide desna kratak pravac zatim leva opet kratak pravac blaga desna pa leva ondak se nailazi na znak da za 500m nema vise trake za spora vozila i ide desna krivina tu su i strelice tu je jos jedan znak gde kaze da je iskljucenje za B. Potok tek za 1.500m U tekstu Novosti kaze sledece: "Nesreća se dogodila sinoć oko 22.30, na auto-putu u smeru ka Nišu, na isključenju kod Bubanj potoka." Ovo napisano iz Novosti, nikako se ne moze sloziti sa napisanim u ovoj temi jer je poprilicno velika razdaljina od mesta gde se zaista desila nesreca, debelo su ga omanuli. Trenutno pre samog iskljucenja za B.P. deo zaustavne trake je zatvoren, poredjani su cunjevi zbog radova. poslednji znak za traku sporih vozila, ma da je i dalje isprekidana linija iza znaka tu je ujedno najostrija desna krivina, vrlo zajebana kad se pretera sa brzinom pocetak zaustavne trake Predpostavka je da se automobil nalazio parkiran u sporoj traci zbog kavara jer niko normalan tu ne bi stao zarad pisanja il sta ti ja znam cega. Predpostavka je da se kolega bas na tom delu puta odlucio za preticanje trakom za spora vozila i eto belaja. Ovo je ujedno najcesci scenario udesa na tom kraktkom delu autobana. Sve jedan udes bude u traci za spora vozila.... nekad prednjeg kraja automobila do soferke nema kad stigne baja trkac sleper odpozadi, pravi uzas sta sam sve video. Takodjer znaju izleteti iz poslednje desne "ostre" krivine, prava sreca bude da ne uleti u kontra smer, ma da se i to jedared desilo. U vecernjim satima, obicno petak - subota od 00 do 02 ujutru, kolege opasno zavrcu R-ve do panja do koske..... upravo dok kucam po tastauri, R kuca po blokadi. Otvoren mi je prozor, lepo je cuti zvuk izduva ali jbg nekad se nema srece... cuvajte se ljudi! Da se sad soli pamet ne vredi, kolege nema i nek su mu siroki putevi nebeski. Napravio je kardinalnu gresku odlucivsi se za preticanje trakom za spora vozila i eto kako se zavrsilo. Daj Boze da zena/saputnica bude dobro. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15746 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Fotografiju sam preuzeo od mog prijatelja, predsednika MK Arhangel. Slikano je nekim mobilnim u mrklom mraku i izuzetno je bila loša. Koliko sam mogao ja sam je malo uvećao i koliko toliko ispeglao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Avgust 10, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se desilo ali znam da je pogubna kombinacija bilo koji put sa krivinama kojeg motociklista poznaje kao svoj dzep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 10, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kurir.rs/crna-hronika/3511789/tragedija-kod-bubanj-potoka-poginuo-otac-troje-dece-majka-tesko-povredjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15746 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Čekao sam da se bar malo smiri situacija pa da pozovem... Upravo sam izjavio saučešće i čuo se mojim drugarom i bratom od nastradalog Gorana koji je to veče takođe bio u koloni. Išli su iz Beograda ka Smederevu. Nesreća se dogodila na auto-putu u poslednjoj desnoj dugoj krivini na Bubanj potoku. Pokvareni auto je stajao neosvetljen u krajnjoj desnoj traci. Nastradali Goran da bi izbegao parkirani auto ispravlja svoju CBR 1100XX (a samim tim i krivinu), udara u razdelnu bankinu na auto-putu i sa suprugom koja je bila suvozač preleće sve trake iz kontra smera. Još u toku leta sa glave mu spada kaciga koja nije bila vezana, nakon čega udara glavom u jedan jedini saobraćajni znak sa suprotne strane... Sreća u nesreći, supruga mu je letela preko 70m ali ni u šta nije udarila, prošla je čak i bez preloma. Goran nažalost nije imao sreće. Tačan dan sahrane se još uvek ne zna jer ožalošćena porodica i dalje čeka da dobije telo sa sudske medicine koji tek treba da odrade test na Kovid19. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5727 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tuga Neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Avgust 10, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, kad god mislite da znate put usporite. Znam da nije neka mudrost ali sranja se desavaju najvise na poznatim deonicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5528 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ali da takav jedan iskusan vozac, dopusti sebi da ne veze kacigu. Mozda bi ga spasila, mozda... Nek mu je laka zemlja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Avgust 10, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Dacu, ženu od pokojnog gorana je spasila kaciga. Koja se od udarca raspala ali je nju spasila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5562 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidimo iz prilozenog slucaja,velika je razlika izmedju vezane i nevezane kacige.Covek bi verovatno ostao ziv da mu je bila na glavi...Pa svi izvucimo zakljucak.Pokoj mu dusi,ostase deca bez oca i zamalo bez majke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...