saxi 737 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam sa razmisljanjem o kupovini veceg skutera pa me interesuju utisci vezani za doticni model tipa kakvi su serviseri u Bg, na koliko je servisni interval, koliko kosta to zadovoljstvo, koliko trosi, koliko ima mesta pod sedistem, kako se ponasa u voznji u gradu, van grada, kakve su kocnice......svaki komentar je dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Atlantic 250, mogu ti samo reci da sjajno vuce i da ima ODLICNE kocnice. Kocnice su me kod njega naj vise odusevile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Avgust 12, 2008 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan atlantic 500 ruma - zlatibor moto susret 2008 extra bez umora bez pauze.... sve naj za skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Black 17 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: NX500 2024 Pearl Horizon White Prijavi odgovor kao problematičan Interesovalo bi me ako neko moze da kaze o markama agregata koji su ugradjivani u Atlantika jer taj podatak ne mogu nigde da nadjem... Spomiju se ROTAX i Piaggo LEADER konkretno me interesuje za ATLANTIC-a 125 (tacnije 124ccm, 10kw) iz 2003-ce godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...