Radosmr 11 Napisano April 3 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je toSent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 4 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2024. at 8:57, Radosmr je napisao: To je to Sent from my SM-S918B using Tapatalk Porucicu pa javljam utiske oko 20% veca brzina krajnja bibtrebala biti po kalkulatoru ako je prednji 15 a zadnji 42 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radosmr 11 Napisano April 4 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucuio od 12 zuba i stigao je relativno brzo ali ga nisam montirao. Trenutno mi je 13 naprijed 47 nazad I msm da je 90 maksimalna ali nisam 100% siguranSent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 4 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Radosmr je napisao: Ja sam narucuio od 12 zuba i stigao je relativno brzo ali ga nisam montirao. Trenutno mi je 13 naprijed 47 nazad I msm da je 90 maksimalna ali nisam 100% siguran Sent from my SM-S918B using Tapatalk Verujem da ako stavim napred 15 zuba, nazad ako nadjem od 40 da bi mi putna trebala biti onda 120km/h u tom slucaju necu menjati motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vasilije2003 0 Napisano April 5 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав људи, планирам да узмем тек 125 али немам ни возачку нити знам да возим али хоћу да научим. Може неки савет? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mangup 13 Napisano April 5 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Voge AC525X Prijavi odgovor kao problematičan Prvo upiši auto školu za A1 ili ako imaš dovoljno godina za A kako bi mogao da voziš bez problema sa zakonom a i da naučiš osnove. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RopePero 9 Napisano April 5 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vasilije2003 said: Поздрав људи, планирам да узмем тек 125 али немам ни возачку нити знам да возим али хоћу да научим. Може неки савет? Po imenu bih pretpostavio da si 2003. godiste. Ako je tako, upisi auto skolu za A2 kategoriju. Pa kada polozis, onda razmisljaj o kupovini motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8477 Napisano April 5 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je i u ATVu Peđa isti 125 ccm? Možda bih uzeo klincima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorkoska 5 Napisano April 5 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se prikljucim,ja sam iz kumanovo,Makedonija danas sam uzeo peda tekken 250 nisam siguran jeli 23 ili 24 godine model i je EFI znaci nisam vozio odavno neki motor ali naso sam mu samo jednu manu,100 km je grad gde sam ga kupio ide sve lepo ali malo mi trese ruka ovo ima kao celi motor vibracije,e sad dali je do gume neznam. Od salona odma sam ga natankao pun i znaci proso sam 115km a sam ga dopunio samo 3,2 litara.platio sam ga ovde kod nas 2290 eura e pa za te pare je top.plus 2 godine ima garanciju.dali neko misli da bih trebao staviti normalne gume? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorkoska 5 Napisano April 5 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekli mi na ovaj peda 250 ulje da mu zamenim na 300 km a posle na 1000 i da stavim taj motul 10/40 e a ja imam shell 10/40 dali mogu taj shell ili moram onaj motul da koristim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano April 5 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, igorkoska je napisao: Da se prikljucim,ja sam iz kumanovo,Makedonija danas sam uzeo peda tekken 250 nisam siguran jeli 23 ili 24 godine model i je EFI znaci nisam vozio odavno neki motor ali naso sam mu samo jednu manu,100 km je grad gde sam ga kupio ide sve lepo ali malo mi trese ruka ovo ima kao celi motor vibracije,e sad dali je do gume neznam. Od salona odma sam ga natankao pun i znaci proso sam 115km a sam ga dopunio samo 3,2 litara.platio sam ga ovde kod nas 2290 eura e pa za te pare je top.plus 2 godine ima garanciju.dali neko misli da bih trebao staviti normalne gume? Daj neku sliku da vidimo kako je uradjen taj efi. Teraj tako, svakako ce ti ubrzo trebati nove gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorkoska 5 Napisano April 5 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorkoska 5 Napisano April 5 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, mikilesje je napisao: Daj neku sliku da vidimo kako je uradjen taj efi. Teraj tako, svakako ce ti ubrzo trebati nove gume. A koje gume da stavim,plus ove kranponke prave puno zvukai dali bi mogao shell 10/40 ili moram onaj Motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano April 5 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, igorkoska je napisao: A koje gume da stavim,plus ove kranponke prave puno zvukai dali bi mogao shell 10/40 ili moram onaj Motul Moze shell, prvoveri da li je za motocikle, ma2 standard da ima Za vizir, vredi Jesi siguran da nije karburatorski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radosmr 11 Napisano April 6 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekli mi na ovaj peda 250 ulje da mu zamenim na 300 km a posle na 1000 i da stavim taj motul 10/40 e a ja imam shell 10/40 dali mogu taj shell ili moram onaj motul da koristim Ako mislis da ti ta Garancija traje 2 godine...onda zaboravi pricu oko ulja. Svaki servis si duzan kod njih da odradis.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 6 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Plan uzeti prednji 15 zadnji 40 ili cak i 36 ako ima, evo i koliko bi sebpovecala krajnja brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 6 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, igorkoska je napisao: Apsolutno osim fara identican motor. I eto ako je efi jedina razlika znacajnija. Sa srecom voznja ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radosmr 11 Napisano April 6 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno osim fara identican motor. I eto ako je efi jedina razlika znacajnija. Sa srecom voznja ! Kakvu razliku pravi efi? Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radosmr 11 Napisano April 6 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plan uzeti prednji 15 zadnji 40 ili cak i 36 ako ima, evo i koliko bi sebpovecala krajnja brzina Ja sam sad racunao za moju promjenu I pise da sam izgubio 10% brzine. A ja msm da je puno vise od toga.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 6 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Radosmr je napisao: Ja sam sad racunao za moju promjenu I pise da sam izgubio 10% brzine. A ja msm da je puno vise od toga. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Pa i nije, ako si napisao da ti sad ide 90 a moj ide maks 114 to mu dodje tako, mozda malo vise od 10 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radosmr 11 Napisano April 6 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao 120 ..stvarno moras da se savijes Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 7 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 4. 2024. at 8:09, Radosmr je napisao: Ja sam isao 120 ..stvarno moras da se savijes Sent from my SM-S918B using Tapatalk Sa da opasno utice otpor vetra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RopePero 9 Napisano April 12 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 godine razmisljam o kupovini i predomisljam se, pratim forum, gledam recenzije itd. Napokon sam doneo odluku i porucio novi tek 250. Postavicu slike cim bude stigao, rekli su krajem aprila bi trebao biti isporucen. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radosmr 11 Napisano April 12 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 godine razmisljam o kupovini i predomisljam se, pratim forum, gledam recenzije itd. Napokon sam doneo odluku i porucio novi tek 250. Postavicu slike cim bude stigao, rekli su krajem aprila bi trebao biti isporucen. O ovoj klasi motora se ne razmislja...jer i kad ga kupis... nisi bez motora ali opet nemas "motor"Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7687 Napisano April 12 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima dal ovi sa prve strane teme i dalje imaju te Pede? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...