mikilesje 34 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, cezarpa je napisao: Vibracije nastaju verovatno od guma sa kramponima.Koliko obrtaja vrti na 90km/h? 5500-6000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, cezarpa said: Vibracije nastaju verovatno od guma sa kramponima.Koliko obrtaja vrti na 90km/h? Ne , ti cg agregati pate od vibracija na odredjenim brzinama. To ti strese i svuce nogu sa nogastera. Verovatno bi tu moglo nesto da se uredi sa nekim izmenama u vezi agregata i rama, ali za tu cenu tesko. Ja vozim kvadove duze vremena, skoro svi su sa krampon gumama, pa se vijci inavrtke odvrcu samo na tim manjim kubikazama. Resenje je dupla navrtka na brezonu grane, a ostali vijci mogu na lepak za navoje srednje cvrstoce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomosjahac 3 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam celu temu,i pratim je odavno. Razmisljao sam da li uzeti novog TEK 250. Prelamao se...i raspitivao da li ima gde da se kupi,kod mene u Sapcu nema i kaze dobavljac-serviser da ce ih biti tek sledece godine...samo 125ce imaju... Pratio oglase,citao forume. I odlucih se za jedan retro ne tako skup,a izuzetno izdrzljiv. U pitanju je motor koji nosi rotax 123 masinu. Pisao sam o tome da mi je potreban motor od kuce do prodavnice,grada...da zameni tomosa. I eventualno nekad na voznju neku od 200/300 km pa i vise. Nije peda,ali mozda posle ove Aprilie Red Rose. (1992 god. 17ks,vodeno hladjenje,17000km na satu,izuzetno ocuvan primerak,) Kad bude bilo na pretek novih Tek-ova 250. I ja pazarim jedan. Znam da je mali offtopic,ali ostajem dalje na temi i pratim vase komentare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Jul 25, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Novog tek-a 250 kazu u svim radnjama dogodine,od februara kazu zovi. Jos mi neki slozili pricu lista cekanja ,pa kapara .... Paz da ne bi... Model od 125 mi se ne kupuje .. mozda ako nadjem nesto da je skoro novo.... Inace prosli petak sam polozio svoju prvu A kategoriju ,full A pa nije da sam ogranicen na odredjene modele.Ovo je mozda bila odlicna prica za nesto novo od 2000 eur. Sad gledam GS500 ,CB500 ne znam KLE kakav bi mi bio za voznju kao pocetniku na vecem motoru.. I tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Jul 29, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan На колико километара мењате уље? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 29, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, mikilesje je napisao: На колико километара мењате уље? 2000km trazi ovlasceni a i svakako na toliko bi menjao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 29, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E sad da pitam jedno pitanje, na koliko obrtaja vam radi tek 250 u leru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Jul 29, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Rade koenig je napisao: E sad da pitam jedno pitanje, na koliko obrtaja vam radi tek 250 u leru? Може толико а може и једна цртица мање, како се подеси. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Jul 29, 2023 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Rade koenig je napisao: E sad da pitam jedno pitanje, na koliko obrtaja vam radi tek 250 u leru? Po upustvu je ovako dobro. Tj oko 1500rpm A sto se tice servisa na ovom upustvu kaze od 800-1000km Promenio Jul 29, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Avgust 1, 2023 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Kome je javljam svako jutro sa belo/narandzastom 250 u Mirijevu, Jovanke Radakovic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa6 0 Napisano Avgust 3, 2023 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li se motor greje tokom duze voznje Peda tek 125 Promenio Avgust 4, 2023 član Sasa6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Avgust 3, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebao ima uljni hladnjak.Moj Benelli je ista osnova,Tek u gradu na semaforu se oseti toplina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Avgust 4, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Sasa6 je napisao: Interesuje me da li se motor greje tokom duze voznje Verovatno se vise greje, kao I svako drugo vozilo, Ali se to nikako ne odrazava, provereno Po gradskoj guzvi I autoputu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj kit za hladjenje. Ventilatorcic.. na aliex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan PA sa vodenim hladjenjem ventilator hladnjaka te ubi po nogama i kad stojis u mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kako resiti ono uzasno prskanje po nogama kad se predje kroz vodu, cevanice skroz mokre budu. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Avgust 9, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti to teras,kad toliko pljuska voda?Ja sam se mrstio posle oluje sam trebao da prodjem kroz neku barustinu,na Adi Huji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Avgust 9, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Rade koenig je napisao: Drugari, kako resiti ono uzasno prskanje po nogama kad se predje kroz vodu, cevanice skroz mokre budu. Sta mislite? Da se prednji blatobran produzi na pozadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Milosevic 0 Napisano Avgust 9, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam pitanje da li ima neko iskusta sa pedom tek 125 po snegu da li se moze voziti ili mora da se garazira i da li se moze voziti kao polu off road? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, cezarpa je napisao: Gde ti to teras,kad toliko pljuska voda?Ja sam se mrstio posle oluje sam trebao da prodjem kroz neku barustinu,na Adi Huji. Nerazumem sta si se mrstio Drug moJ, za 4 meseca 5200km. Mislim da je dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Luka Milosevic je napisao: Pozdrav,imam pitanje da li ima neko iskusta sa pedom tek 125 po snegu da li se moze voziti ili mora da se garazira i da li se moze voziti kao polu off road? Samo bolje gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilaBike 3 Napisano Avgust 14, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: PedaTek250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko možda probao tank torbu na Tek-u? Ako jeste, kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 14, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, MilaBike je napisao: Da li je neko možda probao tank torbu na Tek-u? Ako jeste, kakva su iskustva? Ja imam i to bas veliku u koju stanu i patike i stvari za trening. Slikacu danas ili sutra i zakacicu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 84 Napisano Avgust 14, 2023 U prolazu, 66 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 8. 2023. at 23:52, Rade koenig je napisao: Drugari, kako resiti ono uzasno prskanje po nogama kad se predje kroz vodu, cevanice skroz mokre budu. Sta mislite? Imaš na aliexspresu produžetke za nekoliko evra. 1 Pc Universal Motorcycle Lengthen Front Fender 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaZile 6 Napisano Avgust 15, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: PEDA Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam clan, samo da pozdravim ekipu kao ponosni vlasnik Pede 250. Motor je kod mene od 21. jula, 850 km na satu, nikakvih problema. Danas idem po crash bar, stavicu slike 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...