Rade koenig 1052 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Atorn je napisao: Rade, daš krug? Bez ljutnje ali ne, motor ne delim niti diram ikad tudj. Pre 5 sati, MilaBike je napisao: Rade, jel to levo nova 125? Jeste drug, lepsa je napred ako mene pitas, ostalo isto. I nema 250 vec je to samo 125 ako sam dobro razumeo. pre 35 minuta, Dejan SD je napisao: Rade: Koliko je litara taj "orginal" top kofer? Mislim rekao si da brat kupio sa sve koferima pa rekoh mozda si upucen Moze tu da stane fulface kaciga i mozda jakna? Inace lepo deluje ovaj 2023. Ne znam kome su bolja svetla? Negde sam procitao da malo led svetla kao smetaju vozilima koja dolaze u susret. Nisu mu stigli koferi, za neki dan. Kad stignu videcu, slikacu i javicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilaBike 3 Napisano Maj 26, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: PedaTek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Dejan SD je napisao: Rade: Koliko je litara taj "orginal" top kofer? Mislim rekao si da brat kupio sa sve koferima pa rekoh mozda si upucen Moze tu da stane fulface kaciga i mozda jakna? Inace lepo deluje ovaj 2023. Ne znam kome su bolja svetla? Negde sam procitao da malo led svetla kao smetaju vozilima koja dolaze u susret. Mislim da je neko ranije napisao da je kofer manji i da ne može u njega stati full face kaciga i da im je to baš zamerio. Ali nemoj me držati za reč, nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, MilaBike je napisao: Mislim da je neko ranije napisao da je kofer manji i da ne može u njega stati full face kaciga i da im je to baš zamerio. Ali nemoj me držati za reč, nisam siguran. Realno nisam siguran kako izgleda nas motoric sa tolikim koferom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dejan SD je napisao: Rade: Koliko je litara taj "orginal" top kofer? Mislim rekao si da brat kupio sa sve koferima pa rekoh mozda si upucen Moze tu da stane fulface kaciga i mozda jakna? Inace lepo deluje ovaj 2023. Ne znam kome su bolja svetla? Negde sam procitao da malo led svetla kao smetaju vozilima koja dolaze u susret. Stane full face kaciga, doduše u knap. Jakna, uff pored kacige jedva stanu rukavice. Mali je kofer u tom smislu e sad litraža ne znam, ali mogu da izmerim. Poenta kod tih fabričkih kofera je što se dobije nosač(rešetka). Čini mi se da je baš tu neko spominjao i da je pravio sam ali da je na kraju kupio fabrički koji ga je dosta koštao. Evo slike mog sa koferima pa ti po slici oceni. Sutra mogu da ti izmerim gornji i bočne ako želiš Da napomenem do nedavno je stajala kaciga iz Lidla a sad agv, doduše obe su flip up ne full face tu sam pogrešio Promenio Maj 26, 2023 član Zlajo91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Maj 26, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I kakav je motor?Ima li mane?Jel bolji od ostalih Peda?Lepo izgleda,dajte neke utiske.Negde sam citao da lanac i nije dugotrajan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Maj 26, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Il ja nisam normalan ili vi bre pravite lepse slike nego ovi sto ih prodaju................. Ne znam nekako cenim da mi treba samo taj top kofer ,nekako mi mnogo ovi bocni .. Rade ni ja nevolim da isprobavam tudje stvari , moji me tako naucili od malena pa ni kada sam odrastao nisam imao takvu naviku. Nisam vozio tudje tomose ,dok nisam kupio svoj.Nisam isprobavao tudje bicikle .. jednostavno stvar navike . Danas svi pokusavaju da mi uvale telefon da pogledam ,a mene bas briga ... Jel dobar tebi, bas te briga za moje misljenje ... Nekada ako das komentar ima ljudi i da se nadju uvredjeni pa izbegavam,sem kada je konkretno pitanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, cezarpa je napisao: I kakav je motor?Ima li mane?Jel bolji od ostalih Peda?Lepo izgleda,dajte neke utiske.Negde sam citao da lanac i nije dugotrajan. Da se ne ponavljamo samo procitaj temu izpocetka, sve pise Dobar bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Dejan SD je napisao: Il ja nisam normalan ili vi bre pravite lepse slike nego ovi sto ih prodaju................. Ne znam nekako cenim da mi treba samo taj top kofer ,nekako mi mnogo ovi bocni .. Rade ni ja nevolim da isprobavam tudje stvari , moji me tako naucili od malena pa ni kada sam odrastao nisam imao takvu naviku. Nisam vozio tudje tomose ,dok nisam kupio svoj.Nisam isprobavao tudje bicikle .. jednostavno stvar navike . Danas svi pokusavaju da mi uvale telefon da pogledam ,a mene bas briga ... Jel dobar tebi, bas te briga za moje misljenje ... Nekada ako das komentar ima ljudi i da se nadju uvredjeni pa izbegavam,sem kada je konkretno pitanje. Atorn ne moze da mi zameri, drugari smo. Zna me zato i cacka Meni se svidjaju i bocni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 26, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Dejan SD je napisao: Il ja nisam normalan ili vi bre pravite lepse slike nego ovi sto ih prodaju................. Ne znam nekako cenim da mi treba samo taj top kofer ,nekako mi mnogo ovi bocni .. Rade ni ja nevolim da isprobavam tudje stvari , moji me tako naucili od malena pa ni kada sam odrastao nisam imao takvu naviku. Nisam vozio tudje tomose ,dok nisam kupio svoj.Nisam isprobavao tudje bicikle .. jednostavno stvar navike . Danas svi pokusavaju da mi uvale telefon da pogledam ,a mene bas briga ... Jel dobar tebi, bas te briga za moje misljenje ... Nekada ako das komentar ima ljudi i da se nadju uvredjeni pa izbegavam,sem kada je konkretno pitanje. Kada sam ja kupovao motor išlo je ovako komplet, nisi mogao posebno kupiti samo gornji kofer. To je bilo prošle godine, sada se to možda i promenilo. Sobzirom da sam do sada vozio samo po gradu bočne kofere nisam stavljao. U julu je plan da ga nosimo na more, tada ću ih nositi sigurno. pre 11 minuta, cezarpa je napisao: I kakav je motor?Ima li mane?Jel bolji od ostalih Peda?Lepo izgleda,dajte neke utiske.Negde sam citao da lanac i nije dugotrajan. Mislim da je najbolji odnos cene i kvaliteta. Pogotovo cene. Naravno da nije premium brend niti premium motor. Ali manje više završava sve. Jeftino održavanje, jeftina registracija, mala potrošnja. Što se lanca tiče ja lično nisam imao problem, do sada je jednom dotegnut. Ali cenim i ja da je slabog kvaliteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo izmerio sam kofere. Gornji u najširem delu je 37,5cm a u najužem 28. Dugacak je 31,5 cm do brave a visina 28 i 24cm. Najširi i najvišlji je iza suvozača a na kraju je manji. Šaljem vam i sliku sa mojom kacigom. Bočni je 47cm u najdužem delu, širok 29cm do brave a visina otprilike 18cm. Našao sam i kutiju sa šiframa pa možda nekom pomogne da poruči napolju pa prodje jeftinije. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 84 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 66 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na temu kofera za Pedu Tek 250. Ja sam kupio motor pre 2 godine, nisu imali kofere pa sam kofer kupio u moto radnji u Nišu. Prvo sam kupio manji od nekih 40l i u njega je mogla stati samo kaciga, što mi je ubrzo bilo nedovoljno, pa sam ga posle nekoliko meseci zamenio koferom od 55l i on je odličan pošto staje kaciga, jakna, rukavice, prva pomoć, alat i još neka sitnica. Kofer sam kupio u radnji nov, i uz njega idu nosač, šrafovi itd. tako da ništa nisam pravio samo izbušio gde treba i montirao. Kofer sam pre dve godine platio u radnji 5000din. i čvrstina istog i izdržljivost je odlična, ali pošto nije markiran ima odličnu cenu. Evo slika kako izgleda a ako nekog zanimaju detalji montaže neka javi pa ću slikati i javiti. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 84 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 66 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Setih se upravo nečega što mi se desilo pre nekoliko dana pa da podelim to iskustvo sa vama. Ispred moje zgrade je uvek 4-5 motora, a pre nekoliko dana supruga izašla u prodavnicu i zove me da mi kaže da siđem pošto je komšija oborio sve motore. Komšija krenuo negde i prilikom spuštanja svog Bmw-a od preko 300kg. sa centralnog stendera, isti mu se omakne, pošto nije sedeo na njemu, i poobara sve motore kao domine. Pored njega bila Honda super-sport, popucale plastike, oštećena ručica itd., ona udarila TDM, pukao retrovizor, oštećene plastike itd., TDM udario moju Pedu Tek 250, i ništa. TDM legao na roll bar i niti je ošteti Pedu niti sebe, sva mu oštećenja bila sa druge strane od Honde. Peda legla na roll bar i kofer i sem par ogrebotina na koferu, na Pedi nema tragova. Da nije imala roll barove i veliki kofer, verujem da bi šteta bila dosta velika. Naravoučnije, uzeti roll barove obavezno. To su takođe rekli i vlasnik honde i TDM-a, da će čim im komšija popravi motore da ugrade roll barove, jer stvarno vrede. Nadam se da će ovo iskustvo pomoći nekome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 27, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moram te razočarati, ali onaj kofer ti nije 55 litara, da jeste, komotno bi ti stale uspravno dve ful fejs kacige i jakna, "no name" brendovi su preterano entuzijastični sa litražom koju navedu na koferima, verovatno ti je i onaj od 40 litara bio manji nego što piše. Ja imam original Kappa od 46 litara, u njega komotno stanu uspravno dve ful fejs kacige. Ako dobro vidim, ploču kofera si ušarafio samo u dve tačke, to nije dovoljno, ušarafi na bar još jednu tačku u zadnjem/srednjem delu ploče da ne landara, idealno bi bilo da se ušarafi na 4 tačke, onako će ti otpasti kofer kad tad, veruj mi, znam šta pričam, koristim isti kofer evo već 8 godina, samo ga premeštam s motora na motor i pravim nosače 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 84 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 66 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Disko Nindža je napisao: Moram te razočarati, ali onaj kofer ti nije 55 litara, da jeste, komotno bi ti stale uspravno dve ful fejs kacige i jakna, "no name" brendovi su preterano entuzijastični sa litražom koju navedu na koferima, verovatno ti je i onaj od 40 litara bio manji nego što piše. Ja imam original Kappa od 46 litara, u njega komotno stanu uspravno dve ful fejs kacige. Ako dobro vidim, ploču kofera si ušarafio samo u dve tačke, to nije dovoljno, ušarafi na bar još jednu tačku u zadnjem/srednjem delu ploče da ne landara, idealno bi bilo da se ušarafi na 4 tačke, onako će ti otpasti kofer kad tad, veruj mi, znam šta pričam, koristim isti kofer evo već 8 godina, samo ga premeštam s motora na motor i pravim nosače Moram i ja tebe da razočaram i nadam se da te neću uvrediti ali nisi u pravu. U koferu staju dve ful fejs kacige i ima mesta, tako sam ga i isprobao u radnji jer sam to želeo, naravno kada stoje uspravno a ne položeno kao što je na slici jer sam tako stavio kacigu zbog bluetooth-a i ovo je tanka jakna a staje i duga jakna sa protektorima i kesa sa stvarima iz prodavnice. Učvršćen je na tri mesta, i već dve godine nije mrdnuo ni na asfaltu, ni van puta, pošto vozim i van puta, a ni posle pada nije mrdnuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 27, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, moja greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovom veličinom kofera nema baš provlačenja kroz gradsku gužvu. Ali što se mesta tiče to je top. Meni je iskreno motor brutalan sa bočnim koferima, ali po gradu to je mučenje. Što se tiče crash bar-a i od mene ima plus, isprobano radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Jun 3, 2023 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Ukazala se prilika, i ja postade jahač Pede. Skroz lud prevoz. Vozi se ka bicikl. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Jun 3, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isao danas s kolegom u BG on pazario belo-narandzastog 250,isporucili mu danas popodne na kucnu adresu. Vozikao se citavo popodne ,kaze razradjuje ga Inace sam ja krivac sto polaze za motor jer sam mu pokazao kako izgleda tek i uhvatio ga neizdrz morao da zavrsi kupovinu. Ja sam ipak karakter ,cekam da polozim ,nebih imao snage da izdrzim da ne odem negde motorom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 84 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 66 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 5. 2023. at 23:24, Zlajo91 je napisao: Sa ovom veličinom kofera nema baš provlačenja kroz gradsku gužvu. Ali što se mesta tiče to je top. Meni je iskreno motor brutalan sa bočnim koferima, ali po gradu to je mučenje. Što se tiče crash bar-a i od mene ima plus, isprobano radi posao Motor je za gradsku gužvu zmaj. A kofer na to ne utiče ni najmanje, bio manji ili veći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 13 Napisano Jun 10, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Peda TEK 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.8.2022. at 13:22, Midjo je napisao: Ipak sam nabavio originalni nosač za kofer (35 dolara) iz Engleske. Kofer je puno stabilniji nego na onoj mojoj budževini. Ovako izgleda, čvrst je i šarafi se u postojeće rupe na plastikama na repu. Slika je sa interneta jer svoj nisam slikao. Mozes li slikati taj originalni nosac i kako se montirao kofer? Imam Givi 47l kofer i nosac njegov originalni ali ne moze da mi dodje na ove sarafe, pa da vidim kako da iskombinujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Jun 19, 2023 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2023. at 14:59, Tebra11 je napisao: Mozes li slikati taj originalni nosac i kako se montirao kofer? Imam Givi 47l kofer i nosac njegov originalni ali ne moze da mi dodje na ove sarafe, pa da vidim kako da iskombinujem. Ta mreza koja ti je na toj slici to se fiksira na motor i na to ide kofer sa limenim zakackama. Probao sam slikati ne znam koliko ces skontati. Danas kupljen vizir, u TJ 6500dinara sa nosacima. Ne znam sta da kazem kako stoji procenite sami. Meni se licno i ne dopada bas ali radi posao. Izbacen je dosta, medjutim da je kraci mislim da nema funkciju jer nema visinu. Dobija se set za montazu bez upustva. Upustvo prodavca je bilo ja to nikad nisam montirao snaces se nekako PS. Folija je jos na viziru, providan je inace evo i slika bez folije na viziru Promenio Jun 19, 2023 član Zlajo91 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Jun 20, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da nije oblik vizira bas za njega ali najbitnije je da vrsi funkciju. Mozes da izmeris koliko je debeo taj pleksiglas na viziru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Jun 20, 2023 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dejan SD je napisao: Kao da nije oblik vizira bas za njega ali najbitnije je da vrsi funkciju. Mozes da izmeris koliko je debeo taj pleksiglas na viziru? Ne bih se složio sa tobom, što se tiče oblika po meni baš pristaje. Svaka krivina je zbog nečega. Mogu uveče sad sam na poslu, ali nije tanak, odokativno 5,6mm možda i jače Meni se lično ne svidja što odstoji od motora ali kad se sedne na njega i pogleda sa strane jasno je zašto je udaljen, da je bliže mislim da bi vetar lupao opet po vozaču jer je položaj vozača na ovom motoru jako napred. Posle ovoga sam ga malo ispravio i mnogo je bilo bolje. Promenio Jun 20, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milojevic_99 8 Napisano Jun 20, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha MT07 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Da li Peda Tek 125 ima fabricke blokade, da li se neko pozabavio time? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.6.2023. at 7:01, Dejan SD je napisao: Kao da nije oblik vizira bas za njega ali najbitnije je da vrsi funkciju. Mozes da izmeris koliko je debeo taj pleksiglas na viziru? Izmereno, 4 mm je debljina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...